Lelőtték az új Bourne-játék fejlesztését

  • Írta: fojesz
  • 2010. március 24.
  • Gyászhír
Link másolása
Mégsem készül el a The Bourne Ascendancy címen emlegetett új Bourne-játék, melyet a The Darknessről is ismert Starbreeze Studios fejleszett volna.
Mégsem készül el a The Bourne Ascendancy címen emlegetett új Bourne-játék, melyet a The Darknessről is ismert Starbreeze Studios fejleszett volna.



A napokban több pletykát lehetett hallani, miszerint az Electronic Arts és a Starbreeze egyik közös projektjének fejlesztését leállították, ám hivatalos és pontos információkat nem tudtunk meg. A Starbreeze két játékon dolgozott az EA megbízásából: az egyik a klasszikus Syndicate felújított változata, a másik egy új Bourne-játék volt. Mint kiderült, a Starbreeze-nél a hatékonyság érdekében az erőforrásaik átcsoportosítására volt szükség, ami a Bourne-játék feláldozásával járt - a cég vezérigazgatója szerint továbbra is felhőtlen a kapcsolatuk az EA-vel. Robert Ludlum műveinek jogait 2009-ben szerezte az óriáskiadó, előtte a Vivendi készített Bourne-játékot a High Moon Studios közreműködésével.
10.
10.
givi6
én kijátszottam az előzőt, nem volt rossz, sőt kafa volt , mikor bunyóztam, meg a kocsis rész, és pont a Bourne-t állítják le

7.
7.
Chavez
Kár, a legjobb kémjáték volt. hülyék lennének nem folytatni.
5.
5.
pstomi
na elmehtnek a fenébe :( nagyon vártam a játékot. az első rész is nagyon jo volt... ez az ea máshoz se ért csak ahhoz h hogyan lehet sorozatokat tönkre vágni :(
4.
4.
amd33
Starbreeze-től várnék egy ENCLAVE 2-őt már nagyon érik...
3.
3.
Mathia$
#2: megfogom, " - pedig " az első kommentből :D
2.
2.
fojesz
#1: ezt ettől függetlenül is megteheted. :)
1.
1.
Mathia$
kár érte... :( pedig pont terveztem hogy valamelyik nap megnézem mind3 részt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...