Medal of Honor - a PlayStation 3 a vezérplatform

  • Írta: fojesz
  • 2010. március 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Electronic Arts Los Angeles-i stúdiója PlayStation 3-on fejleszti az új Medal of Honort, ami persze nem jelenti azt, hogy a többiek rosszabb játéka számíthatnak.
Az Electronic Arts Los Angeles-i stúdiója PlayStation 3-on fejleszti az új Medal of Honort, ami persze nem jelenti azt, hogy a többiek rosszabb játéka számíthatnak.



Legalábbis, ha hihetünk Richard Farrelly-nek, a fejlesztés vezetőjének. Elmondása szerint az új Medal of Honor fejlesztésénél a vezérplatform a PlayStation 3, de természetesen azon dolgoznak, hogy mindhárom célplatformon ugyanazzal az élménnyel rukkoljanak elő. A CVG kérdésére Farrelly azt is elárulta, hogy a PS3-tulajok szempontjából ez annyiban előnyösebb, hogy a Medal of Honor minden erőt ki fog préselni a Sony gépéből - állítólag. PlayStation Move támogatás viszont ennek ellenére sem lesz, ezt emberünk már korábban megerősítette.

Legutóbb a Vanquisht fejlesztő Platinum Games atyaúristene, Shinji Mikami jelentette be, hogy a PlayStation 3 az elsődleges platform a fejlesztés során, elmondása szerint ugyanis ha PS3-on el tudnak érni egy bizonyos minőséget, azt Xbox 360-on is össze tudják hozni.
22.
22.
Beczy
Egy multiplatform kód, soha nem használja ki a PS3-at.
21.
21.
givi6
azért ez nem biztos!!! ne feldkezetek meg róla, bár elképzelhető, remélem így van :)

19.
19.
dzsiádzsó
Amúgy meg nem tudom mi ez a para, eddig érdekes módon a nagyobb címeket GTA, Assasin-t, BF-eket, COD-okat gond nélkül portolgatták, sőt ha volt is különbség meglepő módon pont boxon volt szebb a játék, lehet pont azért amit Tokodboy mond.

Ha kicsit szebb lesz ps3-mon legyen, de ezt miért kell külön így bejelenteni....
18.
18.
Tokodboy
Mikaminak igaza van. Ugyanis amit PS3-ra megcsinálnak azt gyerekjáték portolni boxra. Fordítva viszont nem így van, azért szoktak roszabbak lenni a PS3-as verziók, ha 360 VAGY PC a célplatform
17.
17.
tjames
Engem hidegen hagy mint fejlesztik, csak tudjanak portolni!
16.
16.
Sohi
Az utolsó mondat nem a Medal of Honor fejlesztője mondta amiről ugye a cikk is szól, hanem korábban egy másik cég a Platinum Games embere, ami a saját értelmezésem szerint ezt jelent:

Richard Farrelly: PS3 célplatform, mert erősebb majd utána butítunk

Shinji Mikami: PS3 egy szar, csináljuk meg arra utána a többin úgyis megy.
15.
15.
dzsiádzsó
#14:

Én szerettem MOHÁT :), de könyörgöm aki szerint Airborne nem egy szánalom az üljön le 1s.... :P CoD se nagy szám mármint VH-sok, de azért MoH agyba főbe verik így is
14.
14.
Ra1D3n
#11: Jajj Istenem, miért, miért? Felvilágosítanálak, hogy a kezdetek kezdetén volt a Medal of Honor, aztán jött a Call of Duty. Medal of Honor letett egy igen jó alapot. Aztán jöttek a folytatások égre-földre, mindegyik szériából. Bevallom őszintén, nekem a Call of Duty eyik soron következő 2. vh-s folytatása ütötte meg az inger küszöbömet, altattak. Annál jobban tetszettek viszont a MoH folytatások, Pacific Assault és Airborne pl. Szerintem ahogy alkotott egy hatalmasat az IW csapata a CoD4-el, úgy fog még nagyobbat szólni ez a jelenlegi MoH. Véleményem ennyi...
13.
13.
Mathia$
#11: baromság.

#12: szerintem biztos jó lesz, airborne is jó volt pc-n.
11.
11.
dzsiádzsó
Annyira emelkedett az utóbbi időben ez a sorozat hogy a cél platform akár WC is lehetne....
10.
10.
laca009
király mert szebb lesz a graf mert a ps3 határára csinálják a játékot és nem a box-éra szal szép lesz a graf pc-n és ps3-on is és csak box-ra butítanak:)
9.
9.
Kyuubi
#8: Grafikában nem egy cucc lekörözi... Valszeg ez is le fogja.

Egyébként meg tök mindegy mi a vezérplatform, ha jól megcsinálják akkor felőlem lehet egy sima 360-as port is. Szebbet úgy se fognak csinálni PS3-ra, pedig tudnának.
8.
8.
aruha
sztetek jobb lesz mint a modern warfare 2? mert pl Grafikában és játékélményben azt kurvanehéz lekörözni...
7.
7.
fojesz
#4: Pont az a hír lényege, hogy a cél alapvetően az, hogy mindegyik platformon ugyanaz az élmény és minőség legyen elérhető a játékosok számára. A minőség nem egyenlő a szép grafikával, megjegyzem. Az, hogy a PS3 vezérplatform, annyit takar, hogy azt veszik első körben figyelembe fejlesztésnél, valószínűleg azért, mert komolyabb munkát követel meg.
6.
6.
Exinor
#2: Ez betudható az 1 évnek szerintem és nem kell magyarázkodni semmit.
5.
5.
Gunner23
#4:ez tényleg elég furán hangzik. A hír lényege alapján ennek a mondatnak fordítva kéne lennie.
4.
4.
brolin10
Ps3 a vezérplatform de mi értelme ez a mondat ennek ellent mond:"elmondása szerint ugyanis ha PS3-on el tudnak érni egy bizonyos minőséget, azt Xbox 360-on is össze tudják hozni."Na akk most minek az a vezérplatform ha elvileg mind 2-ből kitudják hozni az azonos szintet?(Vagy csak én vok hülye?:-) )
3.
3.
Mathia$
Helyes,helyes!

Minél több és nagyobb a lehetőség, annál szebb grafikára számíthatunk, már rég ps3on kéne fejleszteni a játékokat.
2.
2.
Sir-Vival
5 millió a különbség a két gép eladási közt, ez betudható a letiltott, javíthatatlan ikszeknek, ill. folyamatosan warezoló Pityukáknak.

Szóval úgy látszik így már megéri. Különben ha fairek lettek volna, az elejétől így csinálják: Kihajtani a PS3-ból amit lehet, aztán az x360-as változattal meg majd lesz valami.



Milyen már, hogy papíron a PS3 az erősebb gép, de szinte minden multi cím randább volt a Sony gépén? Közben olyanok jöttek, mint a MGS4, Killzone2, Uncharted, Heavy Rain...
1.
1.
Exinor
Ez várható volt az idő előrehaladtával. Másfél éve még szidták, hogy nehéz rá programozni, meg készültek a rosszabbnál rosszabb portok, de jó látni, hogy az utóbbi fél évben a Bayonettán kívül nem volt nagyobb galiba multiplatform téren (engem nem a 3 poligon különbségek meg a fél árnyalattal sötétebb árnyék zavart, mint rossz port, hanem pl olyan dolgok, mint amik az Armored Core FA-ban voltak, nagy bossharcokban szinte megállt a játék, szörnyű volt, bár az nem is mai darab.)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...