James Bond: Bloodstone - versenyjáték Bonddal?

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 21.
  • Pletyka
A HMV áruház szerint James Bond: Bloodstone címmel készítik el a régóta pletykált bondos versenyjátékot a Project Gotham Racing alkotói.
A HMV áruház szerint James Bond: Bloodstone címmel készítik el a régóta pletykált bondos versenyjátékot a Project Gotham Racing alkotói.Két éve pletykálják, hogy a Project Gotham Racing-sorozatot jegyző Bizarre Creations versenyjátékot csinál az Activisionnek, mégpedig James Bonddal, a világ talán leghíresebb titkosügynökével a főszerepben. A szóbeszéd szerint nem hagyományos autóversenyről lenne szó, mert a lövöldözős jelenetek sem fognak kimaradni.

A HMV honlapja ezeket a híreket erősítik meg, az áruház adatbázisába ugyanis már bekerült a játék James Bond: Bloodstone címmel és a kötelező "coming soon" címkével. Itt szintén versenyjátékként tartják számon a programot, a megjelenését pedig PS3-ra, X360-ra és Wii-re ígérik. Ha minden igaz, ez a rész a filmektől független lesz, már csak azért is, mert a huszonharmadik mozi forgatása az MGM anyagi nehézségei miatt jókorát fog csúszni.
10.
zgreen
egy alom valik valora istenem Janos Bandival versenyzos jatek.... XD
9.
Mathia$
Activision cucc mi? hát valszeg valami gagyi játék lesz.
8.
Effecta
Bocsi kicsit elszállt az agyam. Melóban vagyok, és kissé feszkós :D
7.
Effecta
Már mindenféle műfajt vegyítenek? Azért többet is agyalhattak volna. Mi a következő? Mortal Kombat point 'n click (Escape From Shao Kahn's Island)? Felülnézetes Tekken stratégia (Tekken Wars)? Angol tanulós Resident Evil (Learn English with Nemesis: STARS)? De egy Hello Kitty FPS se lenne kutya (K.I.T.T.Y). Vagy ha már filmeknél tartunk: Keresztapás matekozóprogram (The Godfather: MOB Math).
6.
Slik
Csak ne valami olyan legyen mint a Wheelman
5.
X360_FaNbOy
#2: ja XD utánanéztem, nekem is a Racing volt meg..
4.
X360_FaNbOy
Nekem is volt valami James Bondos 007-es PS1 játékom, ha jól emlékszem volt benne BMW Z4 (3?), valami zőld Lotus, és lehetett fegyvereket rakni az autóra..
2.
pstomi
a jo öreg 007: Racing. jo kis játék volt az playstation 1-re anno
1.
air 2
Hát ez így elég szarul hangzik!Mi köze a James Bond szériának az autóversenyzéshez?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...