Red Dead Redemption - a multiplayer módokról

  • Írta: tjames
  • 2010. április 23.
  • Hír
Link másolása
A Red Dead Redemptiont bemutató videósorozat mostani részében a multiplayer módokról tudhatunk meg többet - le is írtuk, ha nem tudnál angolul.
A Red Dead Redemptiont bemutató videósorozat mostani részében a multiplayer módokról tudhatunk meg többet - le is írtuk, ha nem tudnál angolul.


Egy meccs a következőképpen kezdődik: klasszikus mexikói felállásban, minden játékos beáll egy körbe, és megkezdődk a hent. Az nyer, aki a végén talpon marad, így lesz egy kis ideje elfoglalni a legjobb lövészpozíciót a városban.

A játékban a már megszokott multiplayer módok vadnyugati verziói lesznek játszhatók. Egy-egy játékhoz úgy csatlakozhatunk, hogy egy adott ponton találkozunk a játékostársakkal, de egy gyorsmenüből is kiválaszthatjuk, hogy mihez lenne kedvünk. Kulcsfontosságú a játékban a csapatmunka! Nézzük a játékmódokat:
  • Shootout: Ez a deathmatch, azaz a free for all.
  • Gang Shootout: Ugyanez, csak csapatban játszva.
  • Hold your Own: Csapat alapú Capture the Flag játékmód. Mindegyik csapatnak van egy kis tanyája, egy láda arannyal. A cél megvédeni a sajátot, és megszerezni a másikét.
  • Gold Rush: Több, kisebb zacskó arany van egy pályán, a cél minél többet összegyűjteni. Vigyázni kell arra, hogy az arany bizony nehéz, így minél többet cipelsz, annál nehezebben megy a futás.
  • Grab the Bag: Egy zacsi arany van a pályán. Egy valaki felkapja, és a csapattársainak kell fedezni, míg megcsinálja a hazafutást. Erősen csapat alapú játékmód.
Multiplayer közben is működni fog a "dead-eye" fícsőr, azaz előre ki lehet jelölni célpontokat, hogy aztán egy sorozatra végezzünk az ellennel. Az időt nem lassítja le ez a funkció, de így is nagy segítségünkre lesz. Ahogy haladunk előre a ranglistán, úgy kapunk fejlesztéseket, töltényt. A legfelső szinten aranyfegyvereket kaphatunk, ilyet sok játékból ismerhetünk már. Ha már kezdjük megunni a környezetet, átmehetünk más helyszínekre, vagy megpróbálhatunk egyedül megcsinálni egy-egy pályát.

Készüljetek, nincs már egy hónap sem a megjelenésig!
22.
22.
Benõce
ez jó kérdés ez most akkor ilyen neten játszós multi lesz vagy lehet otthon is tolni a haverokkal coop-ban??? am tuti vétel nálam
21.
21.
renato999
#11: Az simán GUN, nem GUNS
19.
19.
SilentHun
co-op.(?)



Az lenne a legkirályabb..nem enymást gyilkolni
18.
18.
Giga0509
Grab the bag helyett Gang banget olvastam.Fasza game lesz.
17.
17.
X360_FaNbOy
áá...nekem is!!! most, azonnal! irok a fejlesztőknek 1 e-mail-t h nyomják fel torrentre :D szerintem azért már annyira készen van a játék..
16.
16.
tommy93
Végre egy játék ahol nem automata fegyverekkel lövöldözöl össze-vissza. Megfogom gondolni vételét. :)
15.
15.
Mathia$
#11: csak simán gun.



Minden szempontból hatalmas game lesz!
14.
14.
mnmn1
12.
12.
simon 555
jonak tunik lehet meg kéne majd venni.
11.
11.
pjoco
PC-re Western játék ami ehhez hasonló az a Guns csak már kicsit régi de jó játék nagyon, meg még van a Call of Juarez de az FPS!
9.
9.
adriano28
ezt pc re nem akarják kiadni ?

vagy ha nem adják ki akkor van ehhez hasonló gém?
7.
7.
Slik
én most inkább multiznék mint single :)
6.
6.
Jocilus
Már nincsen sok hátra gyerekek.
4.
4.
packson
Óriási lesz!!!Mind a single mind a multi része!!!!!
3.
3.
asdwarr
pfú, engem nagyon, asszem ez lesz az első collectors edition játékom:D
2.
2.
biolencse
A játék igen, de a multi része egyáltalán nem vonz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...