Arcania: A Gothic Tale - pár hónap és elkészül

  • Írta: InGen
  • 2010. április 27.
  • Érdekesség
Link másolása
Legalábbis a fejlesztők ígérete szerint a harmadik negyedévben landolhat a boltokban a Gothic folytatása, egy teljesen új főhőssel a középpontban.
A DreamCatcher Games és a JoWooD bejelentette, hogy a harmadik negyedévben érkezik a Gothic folytatása, az Arcania: A Gothic Tale. A megcélzott platformok: PC, X360, PS3.


Az új Gothic tizenkét évvel játszódik az előző után, s a fejlesztők egy teljesen új főhős állítanak a középpontba. Clemens Schneidhofer, a JoWooD PR-osa szerint erre azért volt szükség, hogy okosan tudják folytatni a történetet, valamint új játékelemeket és friss ötleteket tudjanak beépíteni a kissé öregessé, elmaradottá váló szériába. Nos, a történet biztos, hogy mindenki számára meglepően alakul: az előző karaktered ugyanis a háború által feldúlt birodalom királya lett, és látszólag teljesen megőrült. Így a névtelen főhősöddel át kell szelned a veszélyes vidéket, s le kell rendezned a királlyal a nézeteltéréseidet.
4.
4.
KRONNAS
Ajánlom figyelmetekbe a blogomban található írást, melyben a Gothic 4-ről is írok néhány sort!

Íme a blogom elérhetősége: http://tinyurl.com/2uctx5z


Minden részletre kiterjed az írás.



A GK-tól pedig elnézést, hogy bebiggyesztetem ide, de ez a cikk kicsit tartalmasabb, és részletesebb mint az itt található néhány sor.
3.
3.
Freekiller
twunk: A gothic 3 ra gondolsz? -.- egyik legbugosabb játék a játék történelemben. Több mint 1 év kellet és rengetek patch hogy játszhatóvá tegyék. De amúgy megvolt a hangulata az biztos.
2.
2.
twunk
Gothic-ban eddig még nem calódtam, kíváncsi vagyok hozza e majd a színvonalt..
1.
1.
crytek
Bárcsak ez is magyarul jönne nálunk4
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...