LittleBigPlanet 2 - reklámozd a saját pályádat!

  • Írta: InGen
  • 2010. május 13.
  • Érdekesség
Link másolása
A LittleBigPlanet folytatásában lehetőségünk lesz weblapot létrehozni saját kis világunknak, s azt különböző közösségi oldalakon reklámozni a többiek számára.
Az egyébként is nagyon a közösségre építő LittleBigPlanet egyik hiányosságának azt tartották, hogy habár megcsinálhattuk mi a világ legjobb, legszebb és legötletesebb pályáját, semmi lehetőségünk nem adódott arra, hogy megismertessük azt a többiekkel.


A Media Molecule igyekszik mindezt orvosolni a második résszel, ugyanis minden pályánkhoz egy gombnyomással létrehozhatunk majd egy webes linket, ahol megtekinthetünk screenshotokat és más részleteket, információkat azzal kapcsolatban. Ezt a linket aztán a modern kor elvárásainak megfelelően megoszthatjuk a különböző közöséggi oldalakon, fórumokon. A játékosok aztán böngészgethetnek az egyes pályák között, s amennyiben bejelentkeztek a saját Playstation Network accountjukkal, úgy a számukra érdekes pályákat már be is készíthetik, amik a PS3 következő bekapcsolásakor automatikusan letöltődnek.
3.
3.
mnmn1
a saját cutscene-k jók lehetnek :)

2.
2.
abydos
Ma májkrémes kenyeret ettem, hagymával és paradicsommal, ha valakit érdekel.



Nagyon helyes, ez a játék megint csak überelni fog mindent :) Remélem itt is meggondolják magukat és kihozzák a kedvemért PSP-re, mint az első részt utólag :)
1.
1.
ultradani
ps homeban van wallapper készítő ha valakit érdekel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...