Megint a PSP 2-ről pletykálnak

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 18.
  • Pletyka
Link másolása
Újabb pletykákat hallottunk az igazi újgenerációs PSP-ről: a hírek szerint a PSP 2 bivalyerős lesz, tengernyi fícsör jár majd hozzá, ráadásul már idén bemutatkozhat.
Újabb pletykákat hallottunk az igazi újgenerációs PSP-ről: a hírek szerint a PSP 2 bivalyerős lesz, tengernyi fícsör jár majd hozzá, ráadásul már idén bemutatkozhat.

A PSP eladásai egyre inkább visszaesnek, a PSP Go pedig erős mellélövés volt a Sony részéről, így akár indokolt is lehetne mihamarabb piacra dobni a kézikonzol következő generációs változatát. A pletykák szerint nem is kell már sokat várni rá, 2011-ben jöhet az igazi PSP 2.

Az új konzol bivalyerős lehet, a hírek szerint négymagos Cell processzor ketyeg majd benne, támogatja a 3G-t, lesz rajta két kamera (egy elől és egy hátul), és érintőképernyőt kap a könnyebb irányítás miatt. A Go bukásának ellenére az új PSP is hanyagolná az UMD-meghajtót.

Mindez pletyka egyelőre, egyáltalán nem biztos, hogy az információk hitelesek, ezt mutatja az is, hogy a források nagyon nem értenek egyet a leleplezés dátumát illetően. Az egyikük szerint már az E3-on bemutathatják az új konzolt, míg a másik azt mondja, hogy 99 százalék az esélye annak, hogy a Sony később, mondjuk a Gamescomra vagy a Tokyo Game Showra időzíti a bejelentést. Mi türelemmel várunk.
11.
11.
zoidberg
Ez ha lesz biztos hogy veszek, PSP rajongó vagyok
10.
10.
zola2000
#3: hát ha megoldják hogy az akksi legalább 10 óráig bírja, és mégis lehessen boltban venni hozzá játékot akkor el fognak adni jópár psp2t a 3DS mellett is, ha nem akkor szerintem is buni fog.
9.
9.
adye
#8: iPhone / iPod touch



Azért reflexből a podot mert nekem is ez van, képbe vagyok nyugalom =)
8.
8.
Bins
#3: 3g nem 3d de mind1, amúgy jól választottál avatart is, valszeg a személyiségedhez méltó:D



amúgy ha olcsóbban vesztegetnék, simán beruháznék rá megint, de szánalom hogy a régi psp még mindíg drágább mint egy arcade x360, a Go meg annyi kábé mint egy ps3...



#6: iphone-ra gondoltál nem?:)
7.
7.
klemid
#2: Persze ha nem a Microsoft csinálja akkor megsem valósítható. Ha megnézed a PSP-nek közel olyan grafikája van mint a PS2-nek.

Egyedül az ára miatt agódnák mivel a PSP még mindíg 50e. Ezt mennyiért adnák 150?
6.
6.
adye
4 magos Cell processzor =O

E-mellé még egy nVidia tegra 2, bőven ram, használható interfész és mehet az ájpod meg a ds is a levesbe. Pedig eddig nagyon iPod párti voltam de ha tényleg ilyen lesz akkor lehet veszek egyet majd.

Bár kíváncsi vagyok hogy ilyen hardware mellé hogy oldják meg a tartós energiaforrást, bízzunk a sonyban.
5.
5.
Mathia$
Szerintem jövő tavaszig ki is jöhet. Nem túl rózsás a PSP helyzete.



#3: Még mindig többen játszanak PSP-n mint IPhone-on... és szerintem sikeres lesz, mert tanult a Sony a Go hibáiból.

Annyi az egész, hogy jól nézzen ki, könnyen kezelhető, megbízható legyen és ne túl drága. Ha ez sikerül akkor még az élre is törhet.
4.
4.
adam183
E3-ra !!! :D

Erre még én is beneveznék! :)
3.
3.
spidey
iPhone meg NDS sikere mellett úgyis elmehet kapálni, akármilyen hipercsúcsszuperháromdé lesz...
2.
2.
Netsu
Persze,és még kávét főzni is fog majd tudni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...