Portal 2 E3-as bemutató lefújva, meglepi helyette

  • Írta: InGen
  • 2010. június 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Az E3 alatt a Regal Theaterben tartott volna egy speciális Portal 2 eseményt a Valve, melyet most lefújtak, és egy meglepetés bemutatót tettek a helyére.
Az E3 alatt a Regal Theaterben tartott volna egy speciális Portal 2 eseményt a Valve, melyet most lefújtak, és egy meglepetés bemutatót tettek a helyére. A cég vicces levélben közölte az érintettekkel, hogy amennyiben arra pályáztak, hogy Portal 2 prezentációt látnak az E3-on, vagy kérdezhetik a fejlesztőket a játékkal kapcsolatban, úgy eléggé csalódni fognak.


Viszont a Portal 2 bemutatót leváltják egy meglepetéssel (s a levél szerint nem, nem az a meglepetés, hogy lemondták a Portal 2 előadást), melyről egyelőre nem tudunk semmit. Lehet, hogy a Half-Life 2: Episode 3 jön végre? Vagy valami teljesen új holmi? Esetleg hallunk valamit a Valve és a DotA-készítő Icefrog közös játékáról?
49.
49.
givi6
at 1 cool voltm (állítólag.......

valami tesz volt, hogy mennyire tetszik a z embereknek....!

rossz nem lehet! :)

48.
48.
tomy88trance
#48: Inkább csinálják tovább, úgy tudom nagyon jó lesz ,de infó nem ártana róla az biztos :)
47.
47.
Cayman
Hát ezt nagyon sajnálom, a portal 2 az egyik legjobban várt játékom a nagy címek mellett, szívesen láttam volna belőle valamit. De persze egy half life se lenne rossz :)
46.
46.
tomy88trance
Half-Life 3 -nak itt lenne az ideje, senkinek nem jó ez az epizódósdi... és szerintem erre rájött már a Valve is ..
45.
45.
izomkukac
44.
44.
MT78
#37: ty tudom minek a képe csak nem találtam sehol normálisan az interneten
43.
43.
Drider
#41: Neeee... HL2: EP3 legyen! Az lenne az igazi meglepetés.
40.
40.
adye
De örülnék a HL3-nak, ha megnézitek az első és második rész bejelentése között 6 év telt el. 7. éve hogy bejelentették, és 6. éve, hogy megjelent a játék, ha tartanák ezt a tempót akkor lehet hogy megkapnánk az új HL-t =). Bár ez nem jelent semmit, ha logikusan belegondolod az új konzolgenerációt valószínűleg megvárják vele, de ne legyen igazam.
40.
40.
Guwrovsky
Left 4 Dead 3 lesz bejelentve...
39.
39.
Callation
Bejelentik az engiener update-tet XD
38.
38.
megalonagyix
Hát én inkább várok a minősébibb dolgokra többet... Itt van pl. a Half-Life 2, mai napig foltozzák, például előző héten tettek achievementeket steamen! Bár a legjobb példa erre is a TF2. OFF: 11# Crysis kezd elavulni? Ember... azért hasonlítsuk a BFBC2-vel, ami szvsz. egy igencsak erős közepes grafikájú játék. (bár voltak szép pillanatai)
37.
37.
eGo-bOy
jaja black ops-os a avatarom, googlebe találtam én is megláttam és megtetszett :) de asszem a galériába itt is fent van gamekapocson :)
35.
35.
Horvi14
34.
34.
izomkukac
#31: ha jól látom a cod 7es faszi a képe.
33.
33.
geri q
sztem vmi új counter lesz új motorral vagy pedig jól átvertek és be jelentik hogy hashajtót kevert lombardi mindenkinek az italába és nem készítik a portal 2-őt mert mindenki beteg állományban van XD... De ne legyen igazam mert hl2:ep3-at akarok már kemény 3 éve (majdnem 3)
32.
32.
Pukhi-zik
31.
31.
MT78
eGo-bOy nemtudnál küldeni egy linket az avatarod-ról??
30.
30.
Killerbee
Nem mellesleg én most ezzel is ellennék mint a befőtt.

http://www.blackmesasource.com/
29.
29.
Killerbee
#26: Oké, hogy húzni kell a mézesmadzagot, de még 1 teaser se jelent meg belőle. Kérdés hogy egyáltalán készítik-e vagy elrakták egy későbbi évre.
28.
28.
Sonnypapa
#26: Szerintem van nem egy olyan király univerzum, mint a HL univerzuma...

Qva sok jó játék van, ami van olyan jó, mint a HL vagy még talán jobb is. Persze klasszikus, mindíg emlékezni fogunk rá...De akkor is vannak más (talán jobb) játékok is :)
27.
27.
Dentis 360
Uram,add hogy az Episode 3 jöjjön!
26.
26.
Optimus Prime
#25: Épp ellenkezőleg, minél kevesebb infó, minél hallgatagabb a fejlesztő a rajongók annál többet spekulálnak rajta. Meg, akinek tényleg tetszik a HL annak mindig várós marad. És akárhányszor fejezi be az Episode Two-t eme vágya csak növekszik, ahogy a folytatásra is. Soha senki nem készít még egy ilyen jó játékot (szériát), mint a Half-Life.

Hiába az évi COD áradat, hiába a Capcom, hiába a CryTek istenbrutálállatcsászár CryEnginejei. Senki sem tudja überelni a néma Gordon Freemant a pajszerével.
25.
25.
Sonnypapa
hát...istenigazából szerintem a Valve elkövette azt a nagy hibát,h mélyen kussol a Half-Life sorozatról...Teljesen hagytál elhülni a közönség lelkesedését a játék iránt...Sose tudják tartani a megígért határidőket semmiben és ennek csak keserű szájíz a vége.

Ha belegondolok már nem az EP3at kellene várnunk, hanem bőven a HL3 kiegészítését...

Csalódott vagyok, az évek alatt teljesen kiábrándultá váltam és sok játékot várok jobban, mint Half-Life játékot...

Persze nem mondom,h ha kijönne nem nyomnám végig...de valahogy nem hoz már annyira lázba, mint kellene...és gondolom ezzel sokan vannak így.
24.
24.
elite_hun
#23: az más.

de ez "csak" ígéret volt nem?
23.
23.
Killerbee
#22: Fél éves időközönként ígérték az epizódokat, még anno.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...