The First Templar bejelentés X360-ra és PC-re

  • Írta: InGen
  • 2010. június 2.
  • Hír
Link másolása
A teljesen ismeretlen Haemimont Games egy kooperatív akció-kalandjátékot jelentett be, melyben a Szent Grál körüli összeesküvésre kell fényt derítenünk.
A teljesen ismeretlen Haemimont Games egy kooperatív akció-kalandjátékot jelentett be, melyben a Szent Grál körüli összeesküvésre kell fényt derítenünk, a központban pedig az Assassin's Creedhez hasonlóan orvgyilkosok és templomos lovagok állnak.

Ugrás a galériához

Rossz hír, hogy a főszereplőnk Ezióval ellentétben nem olasz, hanem francia, így valószínűleg két ellenséges jómadár lekardozása után meg kell majd innia egy kis vörösbort, sajttal és bagettel, a legfontosabb feladatunk pedig gondolom a létező összes lovacskocsi felgyújtása lesz. Társat egy helyes kis hölgy képében kapunk, aki a történet szerint valószínűleg eretnek, de a fejlesztők az ellenségeinket sem aprózzák el: a szaracénok, IV. Fülöp király és a komplett inkvizíció sem kifejezetten baráti szándékkal fog közelíteni hozzánk.

A Haemimont Gamesnél gyors és élvezetes harcokat ígérnek, s a karakterfejlesztés képében némi szerepjátékos beütést is. Az első képadag a galériában fellelhető.
15.
15.
Raziel 88
Jó is kisülhet még belőle.
12.
12.
Mortician
#6: Sajnos ez kb. az összes játékban így van. Tisztelet a kivételnek, persze.
11.
11.
cross56
Nekem tetszetős a játék. A grafikával sincsen nagyobb problémám, csak néha ott a szabadban fura, olyan túlsáogan kék az ég, meg olyan mesés, de bent pl a várban nagyon szép. Egy próbát lehetséges, hogy megér.
9.
9.
izomkukac
#6: erre mit lehet mondani?
8.
8.
Adamknight
A történet jól hangzik, de a grafika..., hát nem tudom, ha a harcrendszer jó lesz én lehet kipróbálom.
7.
7.
Netsu
Oké,tudom,van az 2 méter is,de a lényeg ettől nem változik.
6.
6.
Netsu
Nem rossz,de valaki homályosítson fel,hogy a 4. képen a íjász csávó mi a jó fenének akarja a főhőst 30 centiméterről lenyilazni?!
4.
4.
Oliver S96
mindigis szerettem a templomos lovagokat :D
4.
4.
K.G.
Képek alapján nem nagyon tudok mit mondani. Nem ronda, nem is szép, van is, meg nincs is hangulata.
3.
3.
Maxxer
Nemnéz ki rosszul,akár még jól is elsülhet a dolog.
2.
2.
izomkukac
a képek jók, remélem a játék is az lesz
1.
1.
pepsus
hp pack helyett lessz a sajt,bor,bagett kombo :) Szeretem mikor 1 ien uj kis nevu ceg iger jatekot. Van hogy jol sulhet el :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...