MW2 Resurgence Pack: megvan a PC/PS3 dátum

  • Írta: InGen
  • 2010. június 12.
  • Hír
Link másolása
Az Xbox 360 tulajok már ezerrel nyomják az új Modern Warfare 2 multiplayer pályákat, míg a másik két platformon várakozniuk kell a fanoknak. Júliusig.
Az Xbox 360 tulajok már ezerrel nyomják az új Modern Warfare 2 multiplayer pályákat, míg a másik két platformon várakozniuk kell a fanoknak.


A várakozásnak azonban júliusban vége, egészen konkrétan július 6-án szerezhertjük be a Resurgence Package-t PC-re és PS3-ra, a szokásos 15 dolláros áron. Az európai PS3 tulajdonosoknak sajnos még egy extra napot várniuk kell majd, így ők hetedikén kaparinthatják meg a Cash bátyánk által igencsak szeretett csomagot.

9.
9.
Exinor
#7: A csalók ellen csak annyit kellene tenni, hogy zárolják a mentéseket, hogy ne lehessen másolni... de az ő szemükben a csaló is bevétel, mert megveszi a játékot...
7.
7.
pjoco
Rühellem ezt részét a codnak bánom hogy megvettem! Inkább az iw-netet javítanák hogy ne dobjon ki minden meccs után meg sok hackert bannolnák ahelyett hogy 3 vacak pályáért elkérik a jó pénzt! Amit régen ki tudtak adni ingyen azt most miért nem teszik? Mert pénzéhes banda az egész!
5.
5.
klemid
A rajongók ígyis-úgyis megveszik és valjuk be a COD-nak nem kicsi a fantábora. Én is megszertem igaz ingyen, de ez mellékes. :D
4.
4.
Exinor
#1: Nem kell megvenni, az előzőt sem vettem, ezt sem fogom, 3 pálya nem ér ennyi pénzt és mondhatja nekem bárki, hogy negyed évente nem sok kiadás 3500-4000 ft, pedig az amikor kevesebbért teljes játékokat veszek (gondolok itt PSN-es címekre, PS1-es klasszikusokra, vagy régebbi lemezes PS3as játékokra) és itt a TELJES-en van a hangsúly...

Egy módon lehetne észhez téríteni az Activisiont, egyszerűen nem kellene senkinek megvennie és közölni velük, hogy vagy adják olcsóbban a 3 pályát, vagy adjanak többet 3 pályánál a pénzünkért.

A másik, hogy ebből sem a fejlesztők profitálnak...
3.
3.
Bako
Az igazán szomorú az az, hogy stemen nem 15 dollár hanem 15 Euró, mert a Steam így váltja a valutát, pff
2.
2.
doomSbloom
#1: csatlakozom. rohadék kapzsi banda
1.
1.
Csokolade
remélem csődbe mennek....

eladó az mw2-m sima alap játék nincsnenek DLC-k! érdeklődni eggmannomercy@hotmail.com :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...