E3 2010: Új Time Crisis készül PS3-ra

  • Írta: InGen
  • 2010. június 16.
  • Hír
Link másolása
A Move lehetőséget ad arra, hogy a Time Crisis is visszatérjen a Playstation 3-ra. A Namco Bandai őszre ígéri a sorozat legújabb darabját.
Time Crisis: Razing Storm címmel jelentette be a Namco Bandai az új Time Crisis játékot Playstation 3-ra, teljesen a Move lehetőségeire kiképezve.

Ugrás a galériához

Számíthatunk egy teljesen új online többjátékos módra, rombolható környezetre, s a sorozat hagyományaitól eltekintve ezúttal az egyjátékos kampányban is szabadon mozoghatunk, nem vagyunk az előre beállított sínhez kötve.

Hatalmas mennyiségű screenshot a galériában, alant pedig az első mozgókép az anyagból. A Razing Storm idén ősszel jelenik meg.

16.
16.
Zseblámpina
Tök jó az elején a gombóc fagyi :)
15.
15.
Zseblámpina
Ez a fegyó pont a killzone 3-hoz illik... :)
12.
12.
Batri
ha valamihez, akkor a Move-hoz tökéletesen illik a Time Crisis. Ha hozzák a régi részek szintjét, akkor nem lesz annyira rossz^^
11.
11.
Kocsis92
#9: ha fegyver formájút adnának, agyonperelné őket minden anyuka, törvényellenes fegyverformájút kiadni:)

on: mellesleg a time crisis mindigis fsaza volt:D ha megcsinálnák úgy h kanapé mögül kelljen lövöldözni nagoyn állat lenne:D nemtom mért zavar titeket a fagyi, a képernyőt nézd:)
10.
10.
pjoco
Jah meg tarják maguk előtt aztán ennyi! Érdekes!
9.
9.
Motig
#4: ennek a sorozatnak nem is kicsit volt de most ez a "fagyival" hadonászás nem kicsit ront rajta....(legalább valami fegyver formáló cuccot adjanak hozzá könyörgöm mert ez így tényleg semmi sem lesz...)
8.
8.
seci92
#4: Sajnos a többségnek már semmit......
7.
7.
Zseblámpina
Ez de szar ,téli fagyival hadonásznak! :) Kinect kicsit más...
6.
6.
tabu3x
A játékélmény fontos, persze, állítólag emiatt tarolt a Wii, de azért ne lenne ennyire arcade jellegű az összes move és natal, pardon kinect játék. Még jó, hogy move-ra lesz pár ütős cím a későbbiekben.

Ez viszont tényleg gáz.
5.
5.
klemid
Ez a videó nekem nem mond semmit. Szerintem ezt csak kipróbálás után lehet eldönteni mien mint az összes Move, Kinect, Wii-s játékot is.
4.
4.
thelegendary
j.á.t.é.k.é.l.m.é.n.y............

Mond valakinek ez a szó valamit.........

kicsit se.....?

én kérek elnézést!
3.
3.
seci92
Na emiatt fogok venni egy Move-ot!
2.
2.
_Tappancs_
Gyenge szó túl gyenge kifejezés arra, amit láthatunk... :)



Az összes Natal és Move irányításra szánt játék WII szintű, nagyon gáz. Wii-n nyilván nem gáz, hiszen annyit tud a gép, na deegy 5ször erőseb gépeken a kockaság és puritánság elég gáz... Pre pre pre pre alfa szintűek ahoz képest, amik lehetnének: stilusilag, grafikailag.. (szerintem)
1.
1.
hakydakillah
Nem minden a grafika, de miért van az, hogy az összes TC játék grafikailag nagyon gyenge?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...