A világ legmagasabb trófea-pontszáma

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 27.
  • Érdekesség
Link másolása
Mikor 2008 júliusában a Sony elindította játékaiban a trófea-támogatást, egészen más megközelítésbe került egy cím végigjátszása. Ma már "kimaxolásról" beszélünk.
Mikor 2008 júliusában a Sony elindította játékaiban a trófea-támogatást, egészen más megközelítésbe került egy-egy cím végigjátszása. Ma már "kimaxolásról" beszélünk. Sok szkeptikus úgy vélte, hogy a japánok csak a Microsoft achievement-nyomására építette be ezt a fajta jutalmazási rendszert. Sokan megelégednek a játékon való  egyszeri végigszaladással, ám jelentős azok száma is, akik trófeák megszerzésére törekednek. Nem mondtam újdonságot? Néhány cél egészen vad erőfeszítéseket jelent, de ez nem akadályozta meg a Hakoom nevű hardcore játékost, aki jelenleg is vezeti a Sony világranglistáját. Övé a lehető legtöbb trófea!



Bizony, ez nem kevesebb, mint 8254 trófea! Ezt a nevetséges számú jutalmat alig több mint két év alatt szedte össze, ha átszámítjuk a Microsoft Gamescore-rendszerére, akkor valamivel kevesebb, mint 180 ezer Gamescore-ral rendelkezne.

Hakoom összesen 266 játékkal játszott az elmúlt két évben, a platinák száma 59,7 százaléka az összesnek, amelyekbe azok a PSN-es játékok is beletartoznak, melyek nem adnak platina trófeákat. Így szinte az összes, platinát is adó lemezes játékot "kimaxolt". Ez a fickó őrült, és baromira irigyeljük a tengernyi szabadidejét.
75.
75.
Mathia$
Ez beteg. Boxon sajna nem nagyon lehet tudni ki az első, mert rengetegen cheatelik az acsikat.
74.
74.
Capo
#52: tudod általánosságban írtam, hogy a csillagos trófea, a szintet jelöli.nem tudom mért szúrta szemed, ha meg nem érted, olvasd lassabban. ;)
73.
73.
Noctis
Nem tudom mit kell bántani az ilyen emberkéket, szeretnek játszani na és? Lefogadom hogy nem antiszociális (YT videó alapján nem), és a lejátszott órák számának fele tuti éjszakai, szóval nincs ezzel semmi gáz.
72.
72.
joykiller
71.
71.
kukac450
70.
70.
huszti
#41: tudom hogy nem tehet róla..de akkor is, mekkora már a szakadék, valaki milliókat költ 2 év alatt CSAK játékra, valaki meg...



amúgy meg ne kössetek bele, akkor meg 3 588 000
69.
69.
joykiller
#66: Több mint 5 gépel lehet megosztva, mivel az 5 limit az csak a storerol pénzért megvett cuccokra vonatkozik. Akár hány gépen lehet az accuntot használni.
68.
68.
joykiller
Tuti hogy csalo a gyerek, mivel 159 gamet kimaxolni 1 embernek lehetetlen. Valoszinü hogy szét van osztja az accuntja és több ember segit neki. Vannak olyan gamek, amiben van multis trophy, pl resi2 vagy bf, ahol 10000 kell gyilkolni, az pedig nem egy hét alatt megy. Nekem a 2 év alatt 27 platinát sikerült szereznem.

http://ps3trophycard.com/profile/tsabe
67.
67.
danez11
a csávó valami arab terrorista (a ps3trophycard szerint) xD
66.
66.
mrbrodix
#66: Ehm... Ha Hakoom-ról beszél, akkor már ne is haragudj, de inkább Trophy-Whore-nak kéne nevezni :)
65.
65.
_Tappancs_
A végén az lesz, hogy elfelejt inni, enni, majd lélegezni...
64.
64.
doomSbloom
az év kocka díját kapja: Hakoom:)
63.
63.
sleepy
szegény kicsit nagyon kocka..nem sok sikere lehet a gamen kivül az életben..én sajnálom:(
62.
62.
K.G.
Szerintem szánalmas.

Vagy házi őrizetben van két éve, vagy fogyatékkal él.
61.
61.
mrbrodix
Ehh... Nekem meg még 1 platinum trófeám sincs :P

Viszont a Demon's Souls-t folyamatosan viszem, remélem, egyszer abból meglesz :)

Na de ahogy mások is mondták, ez már kissé túlzásba lett víve.

Azt hiszem jobb, ha inkább nem irigykedek :)
60.
60.
SzajmonTemplar
irigylem, h. van rá ideje, kocka :-)
59.
59.
Pfff.. szegénynek ez az élet maradt.. Én komolyan sajnálom..
58.
58.
Krekk
#50: A maximálisan elérhető szintet a kiadott trófeás játékok száma határozza meg. Ugyanis egy függvény alapján van számolva, hogy mikor hány trófea után lépsz szintet és ugye a létező trófeáknál több neked nem lehet, hiszen a max az az ha a világ összes trófeás játékát kijátszod. De mivel folyamatosan jönnek, ezért nő az össztrófeák száma is,ezzel pedig az maximális szint.
57.
57.
barky
Én nem vágom hogy hány nője volt meg mennyi nem de az tuti hogy a game-en kivül már nem ilyen szerencsés a forma mert ha valakinek ennyi szabad ideje van akkor élete alig ha. ; )
56.
56.
Killerbee
#55: Barátnő?:D Hárem..
55.
55.
davidhaver.
Tuti első kérdésem a sráctól az lenne: Hány barátnőd volt eddig?
54.
54.
Horvi14
OOMÁJFÁKINGÁÁÁD O.O
53.
53.
Adamknight
"266 játékkal játszott az elmúlt két évben" Nekem Pc-m van (töltök is le játékokat rendesen), de 2 év alatt én összesen csak kb 38 játékkal játszottam és azok közül minimum 10-et vagy 15-öt éppen csak kipróbáltam, mert nem tetszettek.
52.
52.
kratos83
51.
51.
klemid
#49: Az egy földgömb és azt jelzi, hogy 1. helyezet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...