Civilization V Day - hivatalosan is ünnepnap lesz

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 31.
  • Érdekesség
Link másolása
Maryland államban hivatalosan is ünnepnappá nyilvánították szeptember 21-ét, miután aznap fog megjelenni a Civilization ötödik része - egy napig Sid Meiert éltetik majd.
Maryland államban hivatalosan is ünnepnappá nyilvánították szeptember 21-ét, miután aznap fog megjelenni a Civilization ötödik része - egy napig Sid Meiert éltetik majd.

Ugrás a galériához

Nemrég Derby városa hajtott fejet a Tomb Raider-sorozat előtt, s neveztek el Lara Croftról egy utat, most pedig az Amerikai Egyesült Államok Maryland államában ünneplik meg hivatalosan is a Civilization V megjelenésének napját, szeptember 21-ét. Martin O'Malley kormányzó a rendeletben ünneplésre hívta az embereket, a Civilization V napon Sid Meier előtt tisztelegnek majd kicsik és nagyok.

A kanadai születésű Meier Maryland államban alapította az első stúdióját 1982-ben, és jelenleg is ott él a családjával. "Sid Meier Marylandben és világszerte is az elektronikus játékok úttörőjeként ismert" - olvasható a nyilatkozatban, és valóban: a mester hatalmas címeket tett le arra a bizonyos asztalra, többek között a témaadó Civilization-sorozat is kötelező tananyag minden játékos számára.

11.
11.
suti100
Végülis. Ne a hon alapítójaikról nevezzenek el utakat, ha nem egy játék alkotójáról. Az emberi hülyeség határtalan. Ha csak nem valami nagy biznisz van benne...
10.
10.
kutyu007
Hát nem tudom milyen lesz a játékélmény végül, de maga a grafika a képek alapján számomra nagy csalódás a 4-hez képest :(!
8.
8.
orange
Ő csinálta a Railroad Tycoon sorozatot is, nem? :O
7.
7.
dareal
no ezt már naaaaaaagyon várom!
6.
6.
Kocsis92
jujj, ez a szülinapom:O:D
5.
5.
AKI94
Ha ez így megy akkor hamarosan Racoon City is megjelenik :)
4.
4.
AmreyP
Ez csak egy játék,semmi köze élethez,csak kattintgatsz egy felülnézetes strat játékben és erre ilyen baromásg lesz ünnepnap...ennyit a dagadt idóta amcsikról. Ui : Téll jó a filmekbe is hogy mindig amcsik mentik meg a földet,idegenekkel harcolnak :D De már úsznak a dollármilliárdos adósságokban ugyhogy lassan kinyirja öket kina,akkor majd kínaik lesznek filmbe a gonoszak? :)
3.
3.
kharami
Én Orbán Viki születésnapját akarom ünnepnek....!:D:D:D:D:D:DXDXD ez kb olyan!:D Azzal a különbséggel, hogy sid még talán meg is érdemli!
2.
2.
gamerplayer
#1: ne bántsd az amcsikat szegényeket minden másnap elrabolják az idegenek:( és náluk a szellem is több, mint idehaza.xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...