Resident Evil 6 - minél hamarabb

  • Írta: InGen
  • 2010. szeptember 2.
  • Hír
Link másolása
Hatalmas siker volt a Resident Evil 5, ráadásul a Capcom egyébként is gyakrabban szeretne játékokat megjelentetni, így a cégvezetés előtt tiszta az út: jó lenne folytatni a zombis sorozatot minél előbb, hiszen a rajongók ki vannak éhezve a következő részre.

Pár hónapja számoltunk be róla, hogy a Capcom gyakrabban szeretne jelentkezni legnagyobb címeinek folytatásaival. Láthatóan komolyan gondolták a dolgot, Keiji Inafune, a Capcom globális produkciós vezetője ugyanis ma azt nyilatkozta, minél előbb szeretnék kiadni a Resident Evil 6-ot.


"Mivel a Resident Evil 5 hatalmas siker volt, azt szeretnénk, ha a hatodik rész minél előbb a boltok polcaira kerülne". Pár napja már elindultak a találgatások, hogy a cég valószínűleg a szeptember 16-án induló Tokyo Game Show-n leplezi majd le a játékot, hiszen az egyébként is neves kiállításra most duplán odafigyel a világ, mert itt várható Kojima következő nagy bejelentése is.

A Resident Evil 6 fejlesztését nem az ötödik rész producere,
Jun Takeuchi fogja felügyelni, aki elmondása alapján hatalmas nyomás alá került, mikor átvette a sorozatot a legendás producer / designer, Shinji Mikami kezei közül. Takeuchi egy későbbi részben még visszatérhet, a következő pár évben azonban nem tervez Resi-játékon dolgozni.

21.
21.
tomi07
#11: Honnan veszed hogy nem játszottam a régi részeken?Volt PS1-em és játszottam az 1,2,3 és PS2-tőn a 4el is!!!
19.
19.
Mortician
#17: Nincs ebben semmi nevetséges. A Resident Evil mindig is ilyen volt, talán egy olyan epizód volt, ahol lehetett lőni és mozogni egyszerre. Ezzel kényszerítenek rá, hogy kihasználd a környezetet, valamint ez is ad egy feszültség faktort, mivel sok helyzetben védtelennek érzed magad a fegyver ellenére is. Nem véletlenül lett ilyen és én nem is szeretném, hogy más legyen.
18.
18.
Jinbobo
A legnagyobb durranás a Resi4-volt! Az irányítás, a grafika a történet is csúcs volt. A Resi 5 már csak halvány utánzata HD-ben! A 6.rész szerintem csak pénzrablás lesz! Ezt a játékot ugyannyis már csak a címe miatt is eladják, akármennyire is sz.r lesz!
17.
17.
Sonnypapa
#13: én is konzolon nyomtam, de szerintem a játéknak a legnagyobb hibája az irányítás volt...ez az állok egy helyben, úgy tudok forogni és utána lőni dolog így 2009ben elég nevetséges volt. Cold Fear, Dead Space...ezekben miért lehetett ezt tök normálisan megoldani? :) Resident Evilben meg ez megy már, amióta csak létezik...
15.
15.
Mortician
#14: Mivel PC-n nem volt szerencsém hozzá, így azzal kapcsolatban nincs tapasztalatom.
14.
14.
papailajos
#13: sztem meg pc-n sincs semmi baj vele...
Mar varom a 6ik reszt :)
13.
13.
Mortician
#12: Miért? Nincs azzal semmi baj... (Konzolon)
12.
12.
Psychosocial
az irányitással remélem müvelnek valamit :|
11.
11.
daenath
#7: Probald ki eloszor az elso 3 reszt, aztan meglatod micsoda kulombseg van a stilusuk kozt, egybol az 5-el kezdeni? Nem tudod mit hagytal ki.
10.
10.
daenath
Remelem nem az 5 resz stilusat folytatjak (1 ora jatek utan mar untam), jobban orulnek ha vissza kanyarodnanak a regi szep klaszikus RE1, 2, 3 -hoz, ott legalabb borzongtam/izgultam es azt horror/survival-nak hivtak, az 5 resz meg csak szimpla akcio, semmi tobb. A 4 resz meg belefert, de csak mert Leon Kennedy volt a foszereplo, es persze az se elhanyagolhato hogy nem elore renderelt helyszinek voltak. Szoval tisztelt Capcom egy Resident Evil 6 horror/survival minosegben, vagy az 1, 2, 3 reszek remakeje ha lehet valami + bonus-al, mai szinvonalon, ennek orulnek csak igazan.
9.
9.
keiji maeda
azért jövőre ég ne jelenjen meg dolgozzanak még rajta ! én speciál annak örülnék a ha feljavítanák a sorozatot mint a god of wart :D:D az mekkora király lenne :) és utána majd jöhetne egy méltó folytatás. nekem nagyon tetszett a re5 deh valjuk be összintén kicsit akciójáték nincs benne semmi horror. lehet azért is mert itt van társad és az már nem olyan mint egyedűl mert legalább ne lőne rá az ellenfélre aki éppen hátbacsap hogy legalább megíjedj. mondjuk amit kiadtak hozzá kiegészitőt a lost in nightmares az már jobban hasonlítot horrora :D
8.
8.
adikas21
Szerintem az eddigi legjobb lett,bár szívesen játszanék egy Romeró féle változattal.
Van egy rég ai egész jó lett.Az a lényeg lassú zombik legyenek akiket lehetne jól killelni.
7.
7.
tomi07
Király hír remélem jövőre már meg is jelenik a Resi 5 meg nagyon jó volt az egyik kedvencem!
6.
6.
metallica95
Nekem nem tetszett az 5. Nem tudom miért, nem tehetek róla.
4.
4.
Norbi-wan
Én örülnék lenne a RE 6-nak. Mert a RE 5 megfogott, ami mostanában nem sok játékra volt jellemző ... talán max még a TFU, és a Street Fighter ennyi.
3.
3.
keiji maeda
nah ennyit az előző dumákról hogy nem akarnak több residentet csak max 8-10 év múlva . cöhh végülis nekem semmi bajom szeretem a residentet deh remélem nem basszák el . az a minél hamarabb a boltok polcaira piaci duma remélem nem befolyásolja hogy elkapkodják a készítést
2.
2.
NinjaNorb
csak a gyors kiadás ne a minőség rovására menjen!
1.
1.
Griewer
Kasszasiker, de mint Resident szerintem a sorozat már a 4 idején sem volt olyan hatalmas siker. (Bár igaz én magam is előveszem a mai napig a RE4-et, de nem akkor ha Resident Evil hangulatom lesz, hanem ha lövöldözni akarok idiótákra XD)
Remélem nem szarják el a történetet, valami B kategóriás Hollywood-ra jellemző megoldással.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...