Bulletstorm - van még tartalék a konzolokban

  • Írta: InGen
  • 2010. szeptember 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Sokan úgy gondolják, hogy az Xbox 360 és a PlayStation 3 kezdi elérni a maximumot, már ami a kihozható grafikai színvonalat illeti. Az Epic és a People Can Fly erre szeretnének rácáfolni, szerintük ugyanis a Gears 3 és a Bulletstorm is tovább tágítja a lehetőségeket.

Habár a PlayStation 3-mal kapcsolatban még többen vélik úgy, hogy lakozik benne tartalék, a Microsoft konzoljának esetében sokan már a hardveres kimerültségről beszélnek. Nos, a Bulletstorm fejlesztői szerint erről szó sincs, s szeretnék bebizonyítani, hogy mindkét gépben vannak még tartalékok.


Adrian Chmielarz, a People Can Fly alapítója nyilatkozott a témában: "Sokkal többet ki fogunk a gépekből hozni, mint eddig bárki. Nem akarok nagyképűnek tűnni, de a Gears 3 és a Bulletstorm bebizonyítja majd, hogy még nem értük el a jelenlegi generáció határait" -ezt támasztja alá egyébként az is, hogy a legújabb Unreal Engine-ben például teljesen átírták a bevilágításért felelős alrendszert, így a látvány tényleg mérföldeket javult.

A Bulletstormot kiadó Electronic Arts egyébként úgy véli, hogy a friss cím legalább akkora sikereket érhet el, mint annak idején a Gears of War első része. A játék egyébként február 22-én jelenik meg PC, PS3 és Xbox 360 platformokra, míg a Gears of War 3 április 5-én érkezik Xbox 360-ra.

15.
15.
Starkiller89
#7: Pontosan :) mert ott figyelnek a minőségre. Az meg hogy x360-ra ugyanannyi idő alatt többet érnek el grafikában, ez is azt mutatja h egyáltalán NEM összetett hardverről beszélünk, x360ra nem kell annyi idő h elérjenek vmien grafikai szintet, mert egyszerűbb rá programozni, de véges a grafikai teljesítmény. PS3-nál több idő, de szebb is :) ez ugyanolyan mint pl: kipuskázol egy dolgozatot, megírod 4-esre, hamar megkapod a végeredményt, a 4-est. DE! ha megtanulod az anyagot ami több idő, de megírod hibátlanra, több idő kellett hozzá, de ott van megint a jobb eredmény, az 5-ös :) :) sztem ez egy teljesen jó példa.
14.
14.
NinjaNorb
sztem ez is 1 olyan cím ami must have nagyon állat!:D
12.
12.
Top Secret
Amúgy várom ezt a játékot mert elég zsír.
11.
11.
Top Secret
Van még hát csak nem használják ki mert nem mindig muszáj!
10.
10.
pjoco
Ezen nem tudom mi nem jön be nektek? De ti akkor nem vagytok észnél! Állat az egész! Lehet nem kéne annyit barbizni mert elpuhultatok! :D
8.
8.
K/G.
A Bulletstromot legalább annyira várom, mint a Gears3at. Mikor a vonatos jelenetnél elkezdett gurulni utánuk az a nagy kerék, letettem a hajam. Az felpimpelt Ue3 érti a dolgát.
7.
7.
ptogamer
Hat azert grafikaba ps3-on nehez lesz felvenni a versenyt az exclusive cimekkel!
6.
6.
Giga0509
Hajrá!! Én nekem nagyon bejön a Bullestorm,iszonyat jó :D Gears 3-at is várom,de jöhetne róla vmi új hír vagy videó.
5.
5.
MadDragon
Nos szerintem az mindig is elfogadott volt, hogy programozók tudása befolyásolja legjobban, hogy milyen grafikát lehet kihozni egy adott hardverből.
4.
4.
McDuff
csatlakozom,ez nem az én játékom...
3.
3.
tjames
A Bulletstorm nekem sem a videók alapján....egyelőre.
De a GoW3 az must have lesz!
2.
2.
zsilvolgyi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...