Dragon Age: Legends - új Facebookos játék készül

  • Írta: zoenn
  • 2010. november 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Az EA tegnap bejelentette, hogy a közösségi oldalon elérhető, ingyenes Dragon Age játékot készít, mely kéz a kézben jár a Bioware népszerű dark fantasy univerzumot meglovagló szerepjátékának második részével. Egyfajta bevezetése lesz a jövő tavasszal megjelenő HD változatnak.

A cég elmondta, a Legends erősen harcközpontú lesz, mely kihasználja a kooperatív taktikai lehetőségeket, emellett bőven merít a Facebook közösségi erősségeiből is. Mi több, a jó teljesítmény fejébe exkluzív tartalmat nyithatunk meg a Dragon Age 2-ben. S mivel most az RPG-s részek némileg háttérbe szorulnak, bizonyára sokak számára kedvezően hat némi co-op hent ebben a varázslatos sötét, fantasy világban.

"Kiváltságos helyzetben vagyunk, hogy együtt dolgozhatunk a Bioware-rel, hogy a Dragon Age univerzumával több száz millió játékos megismerkedhessen a Facebookon" - mondta Mark Spencer, az EA 2D igazgatója.

A Dragon Age: Legends mély, kifinomult élménnyel kecsegtet, és ha a játékosok kajálni fogják, új funkciók és egyéb tartalmak várhatóak hozzá a távoli jövőben. A bétateszt hamarosan kezdetét veszi, az EA Facebookos csatornáján már lehet jelentkezni is.

21.
21.
Strelok
hmm
ez jónak ígérkezik :)
20.
20.
zsilvolgyi
Már megint a facebook. :D
1.
1.
Gabesz.
Dragon Age, Golden Axe feelingel. hmm fincsi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...