Alkoss Te is saját küldetést a S.T.A.L.K.E.R. 2-be!

  • Írta: zoenn
  • 2010. november 15.
  • Érdekesség
Link másolása
A GSC Game World indított egy versenyt a Facebookon, ahol várják a leleményes felhasználók küldetés-ötleteit: ha elég fantáziadús elmének bizonyulsz, könnyedén viszontláthatod kalandodat a jövőre érkező STALKER 2-ben! Itt az idő, hogy a poszt-nukleáris eposz legújabb darabjában Te lehess a küldetés-designer!

Ha mindig is erre vártál, és szerinted saját küldetéseid még a három epizódot megalkotó GSC fenegyerekeinél is jobbak lennének, ne habozz, látogass el a STALKER 2 Facebook oldalára. Akár öt ötletet is küldhetsz, lehetőleg angol nyelven, külön kitérve a misszió nevére, leírására és részleteire is; a további információk szintén a Facebook-oldalon találod!

De ami a legjobb dolog, hogy a pályázat nyerteseinek munkája bekerül a végleges játékba, sőt nevüket megtalálják majd a STALKER 2 Credits menüpontjában is. A móka 2011. március 1-ig tart, a multiplatformmá avanzsált játék pedig szintén a jövő év folyamán jelenik meg. De addig kapunk még egy TV-sorozatot is a radioaktív univerzumból.

8.
8.
Berencsit
áá csak az a baj hogy angol nyelven kell. :D én meg nem vok jó angolos. :S a webfordítás meg hülysegét ad ki.
6.
6.
Teuton
Annyit írok majd nekik, nem győzik olvasni XD
5.
5.
Berencsit
lol az előbb a honlap teljesen más kommentekett hozott be XD
4.
4.
Berencsit
én mint stalker rajongó mondom, hogy ez lesz szerintem az év (jövőév) egyik legkirályabb játéka!! a grafika még sokat fog változni. gondoljatok bele, hogy a clear sky előtt megjelent képeknél a játék grafikája 100xta jobb volt. :)
3.
3.
Top Secret
Én a simával játszottam nekem nagyon bejött főleg ez az anomáliás dolog.
2.
2.
d15a5t3r
Nekem érdekes módon a CS jött be leginkább. Red Forest és Limansk frenetikusak voltak. Swampland pályánál pedig nincs hangulatosabb szvsz.
Várom a 2. részt!
1.
1.
miki1105
Na de jó lesz még STALKER szerintem nagyon jó játék de a második részt eléggé elbaszigete, de az 1. és a 3. rész fenomenális volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...