HWSW: Beárazta a Vodafone az iPhone 4-et

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 24.
  • Hardver
Link másolása
A T-Mobile után Magyarországon másodikként a Vodafone is beszállhatott az iPhone-üzletbe, november 29-étől nála is elérhető az iPhone 4 és a korábbi 3GS. A várakozásokkal ellentétben a Vodafone nem szállt árversenybe a T-Mobile-lal, sőt rosszabb ajánlattal rukkolt elő, írja a nagytestvérünk, a HWSW.

A Vodafone november 29-től Magyarországon is értékesíti az Apple iPhone okostelefonokat. A hivatalos bemutató november 28-án vasárnap éjjel lesz a WestEnd City Centerben lévő Vodafone üzletnél.

A T-Mobile az iPhone 3G-t és 3GS-t anno a MOM Parkban, az iPhone 4-et pedig az Aréna Plázában mutatta be, s mindkét alkalommal viszonylag nagy felhajtást csinált a terméknek. Ezek után a Vodafone másodikként befutva már nyilván nem tud akkora figyelmet kelteni, hiszen hiába a szolgáltatói bejelentés, nehéz elképzelni, hogy az órákig sorban állni képes emberekből sok maradt. Főleg azért, mert itt az az exkluzivitás is elveszik, hogy az itthon vásárolt első készüléket tudhatja valaki magáénak. Az igazi fanatikusok már a június 24-i amerikai bemutató után beszerezték saját példányukat, a magyar bemutatóra várók pedig éppen 2 hónappal ezelőtt, szeptember 24-én vásárolhatták meg a T-Mobile-nál új Apple okostelefonjukat.

A Vodafone jellemzően azonos ár mellett kínál rosszabb csomagokat, mint a konkurense - a teljes cikket a HWSW-n olvashatjátok el!

7.
7.
istuff
Ha szükséged lesz majd iphone kiegészítőkre, jóárasítva :) ...akkor http://istuff.blog.hu
6.
6.
zsilvolgyi
5.
5.
inkább nem anyázok.
de megvan a véleményem mind a vodafone-ról, mind az iphone-ról.
röviden és tömören: nem is értem hogyan létezhetnek még a mai napig.
hiszen lássuk be, mind a kettő egy túlértékelt, nagy durranásnak beállitott hatalmas rakás szar. olyannyira, hogy nem hogy többet adna a konkurenciánál, de valójában pofátlanul a kevesebbért is többet kér.
valamivel végülis ki kell tűnni a tömegből, és ez sikerül is nekik.
persze nem akarom senki vallásos meggyőződését ezzel megsérteni. és persze nem minden alap nélkül jutottam erre a következtetésre. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...