Két ingyenes játék érhető el az Xbox Live-on

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 9.
  • Letöltés
Link másolása
A Microsoft ugyan szűkmarkúan méri a freeware programokat, pláne az Xbox Live rendszerén, ám tegnaptól elérhető két remek arcade játék is, ami megéri a letöltést, mivel egy fikarcnyi MS pontot sem kell leszurkolnunk érte. Természetesen acsik és megnyitható extrák is helyet kaptak bennük.

A redmondiak nemrégiben promóciós szerződést kötöttek a Doritosszal, amely az amcsik hordóhasát dagasztja fincsi tortilla-chipszekkel, így lehet ingyenesen magunkévá tenni a játékokat és a maximalisták a hozzá járó, szokásos 200 Gamescore-t és gamer pics-t. 

A Crash Course egy multiplayer akadályverseny, amelyben avatarodat egy sor, faramuci módon teljesíthető akadálypályán kell terelgetned, amolyan Trial HD stílusban, melyhez persze online ranglista is dukál majd.

A Harm's Way-nek semmi köze nincs a kultikus NOLF2 kiegészítőjéhez, helyette egy Motorstormra feltűnően hasonló cuccnak ígérkezik: igazi off-road autóverseny, némi poszt-apokaliptikus beütéssel - mondjuk ez utóbbit szerintem csak én látom benne. Mindegy.

A leráncigálás különösen ajánlott garasoskodó játékosok számára.

9.
9.
izomkukac
nem tudtok a crash course-hoz hasonló játékot PC-re? bejött ez az ugrálás
8.
8.
HorvathD
Az autósba nem igazán vannak online játékosok
7.
7.
NECROSMOKE
#2: Jó könyen megy akkor.
6.
6.
Mortician
Tegnap este szedtem le mindkettőt. Az autós nem nagy szám, de elszórakoztat. A Crash Course viszont nagyon jó! Poén az avatarommal rohangálni, meg egyébként is szeretem az ilyen ugrabugrálós hülyeségeket... :D
4.
4.
HorvathD
Kösz zoenn a megosztást.Az ingyér dolgoknak mindig is örülünk :P
3.
3.
Hát az első tényleg jópofa és hangulatosnak is tűnik, a másodikról, nem szeretek ilyet mondani, mert tényleg dolgoztak vele és nekem is rosszul esik ha szidják amit csinálok, de szerintem ilyen tucatszemét kategóriát súrolja épphogy, felülről. Arról nem is beszélve, hogy aki játszott a videóban baromi béna volt. :(=
2.
2.
p.balou
Én már tegnap ki 200g-ztem a Harm's Way-t :D A Crash Course-t is végignyomtam, de még 100G kell...
1.
1.
hakydakillah
Ezt el se tudom hinni, két olyan játék tényleg, amik nagyon hangulatosnak tűnnek. Ma az első dolgom lesz hazaérve, hogy letöltöm. KÖSZÖNÖM az infót :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...