Thor: God of Thunder - az első trailer

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 12.
  • Videó
Link másolása
Jövőre érkezik a skandináv mitológia egyik jeles alakjának a képregény-adaptációjának a filmadaptációjának a játékadaptációja; ebből kaptunk a hajnali VGA-n egy egy perces trailert. A játék tipikus hack & slashnek ígérkezik: nem vállal sokat, de az eddigiek alapján talán érdemes lehet tenni vele egy próbát.

Egyedül afelől vannak kétségeink, hogy a játékot az a Sega fejleszti és adja ki, aki többek között az Iron Man játékokkal már - úgymond - bizonyított. Mindentől eltekintve a Thor nem tűnik annyira vészesnek, hiszen minden megvan benne, ami egy jó akciójátékhoz kell: kőkemény főszereplők, batár nagy fegyverek és gigászi szörnyek.

A játék május 3-án kerül boltokba, nem sokkal az azonos című film mozibemutatója után. Aki az Iron Man 2-t (és főleg a stáblista végét) látta, annak ez már nem újdonság: Thort Chris Hemsworth fogja alakítani, de Antony Hopkins és Natalie Portman szerepelni fognak az alkotásban.

11.
11.
Ragnarök
#10: Ezt én sem értettem sose a Marvel részéről. Ráadásul az ábrázolása sem a mitológiára alapul, ugyanis Thornak Mjolnir-en (a kalapács) kívül még ott volt a Grid óriásasszonytól kapott öve, ami megkétszerezte erejét és a vaskesztyűje, ami ezt tovább fokozta... palástot sosem említett egyetlen mitológiai irat sem. Ráadásul Thor nem is szőke volt, hanem vörös. De sebaj, remélem nem basszintják el annyira. :D
http://www.youtube.com/watch?v=Wz-ExsTjafQ Ezt meg muszáj ide beraknom, mert ez a szám Thor-ról (germán nevén Asator) szól. *_*
10.
10.
Oliver S96
jól néz ki a game :D viszont Thor nekem valahogy sose illett a marvelhősök közé... megmaradt germán istennek
9.
9.
BloodyDeath
Engem felcsigázott szeretem az ilyen gémeket.
De könyörgöm, ha már köpenyt csinálnak, mert miért is ne, higy a képregényben is szerepel rajta, akkor élethüre csinálják ne egy ilyen gagyira. Ugyan ez a helyzet a hajjal is, mintha gumiból lenne.
Természetessen enyiből bő 1percből nem lehet semmi konkrétumot leszürni, de remélem, hogy nem egy olyan blödséget csinálnak mint ami volt a Pokol fajzat játék adaptációja.
7.
7.
Macifasz
A film trailere után nekem sírni volt kedvem, de ez not bad.
6.
6.
Mortis
A film és a játék sem néz ki rosszul, csak hát, az eddigi példák ugye...
5.
5.
fojesz
#4: Elvileg nem, sajnos.
4.
4.
Speper
ez PC-re is meg fog jelenni?
3.
3.
adriano28
jó de nálam nem jobb :P
2.
2.
robi009
éncsak azt köpenyet szedném le róla de amúgy nagyon jó game lesz :P
1.
1.
zsilvolgyi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...