VGA '10 - Miért nem volt Gears of War bejelentés?

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Talán sokan emlékszünk még arra, hogy tervben volt egy nagy Gears of War leleplezés a múlt hétvégén megrendezésre kerülő Video Game Awardson, amit Major Nelsonék az utolsó pillanatban lemondtak. Most az Epic szájhős designere, CliffyB is felszólalt az intermezzo kapcsán.

A hétvégén a Spike TV-n a díjak jöttek-mentek, bejelentettek egy sor izgalmas játékot, egy kivételével, ez pedig a Gears of War mellékág, folytatás, kinectes epizód - vagy bármi más legyen a dolog tárgya. A sorozat fejlesztőinek is megvolt a személyes véleménye arról, hogy miért változott a terv az utolsó pillanatban. Nem örülnek neki, de fejet hajtanak az iparmágnások előtt.

A stúdió megmondóembere, Cliff Bleszinski nem burkolózott némaságba és jól megmondta a magáét:

"Az egyik dolog, amit megtanultam a videojátékok világáról, hogy ez egy háború. Egy csomó véletlenszerű esemény történik, ha bármely ponton eltolódás történik, az egy szükségszerű stratégiai lépés. Szóval kimentem a rendezvényre, hogy potenciálisan bejelentsek valamit, erre szóltak, hogy az időzítés nem jó."

Ez van. Nem lettünk megnyugtatva, még az olyan életművészek is, mint CliffyB is elismeri, hogy csak egy jelentéktelen porszem az üzleti érdekek követhetetlen, kusza hálójában, ő is fizetést kap, hiába ő a fejlesztő, mindig a kiadó dönt minden egyes, megjelenést megelőző kérdésben. És ebben az is benne, van, hogy az utolsó pllanatban fogja vissza a gyeplőt.

Mindenesetre ott van nekünk a Gears of War 3, ami már tuti mézesmadzag, csak győzzük kivárni.

7.
7.
Samu
Jól nem mondtak itt semmit,és mégis tudtak belőle reklámot faragni,úgy,hog még csak nem is nagyon szidjuk őket...Ügyeeees! :)
6.
6.
bitbandita
Jól mutatna egy ilyen Lancer replika a fa alatt...
5.
5.
ChainGun112
mit is jelent a pólóján lévő szöveg? : D
4.
4.
NinjaNorb
Jó arc ez a srác csak neki is megvan kötve a keze:/
3.
3.
zsizsi
3:Cliffy B its the GoW ;)
2.
2.
pepsus
1.
1.
Killerbee
"Cliff Bleszinski nem burkolózott némaságba és jól megmondta a magáét...."
Tényleg jól megmondta a magáét. :P :D Reméltem, hogy lesz valami "durvább" kijelentés tőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...