DiRT 3 - traileren a Gymkhana játékmód

  • Írta: tjames
  • 2010. december 17.
  • Videó
Link másolása
A most látható videó a már korábban bemutatott pályán készült, de valami hihetetlen látványosan van tálalva. Ez egy visszajátszás valójában, ahol ugyanazok a beállítások köszönnek vissza, mint a Ken Block videókban. A jövőre érkező Codies-játék szerves részét képviseli a "mutatványos" játékmód.

Kíváncsi leszek, milyen élmény lesz ezt belső nézetből tolni. Leginkább a rally-s részét várja mindenki ennek a játéknak, de ha a 60 százalék rally mellett a 40 százaléknyi fennmaradó résznek csak a fele lesz ilyen stadionban körözgetős valami, s 20 százalék ilyen Gymkhana, akkor nekem ez a DiRT 3 nagyon be fog jönni!

26.
26.
aludttej
#24: köszönjük a teljes mértékben OFF hozzászólásodat, és azt is, hogy tipikus átlagos gondolkodású magyarként a korral vagy egyéb hasonló dolognak kezdesz példálódzni, mikor alulmaradsz egy vitában. Hiába 16 éves az ember, ha már most értelmesebb vagyok EGYESEKNÉL
#23: nem te linkelted be block gymkhana vidijét. És nyugodtan fikázhatod a szimulátorok grafját, mer a szimulátor nem azért van hogy jól nézzen ki, sőt, sztem egy akármelyik játék lehet jó, attól függetlenül hogy jó-e a grafja vagy sem.
25.
25.
Samu
Tetszett a videó!Érdekes lesz ezt is kipróbálni,de remélem nem lesz a rally-játék rovására beletéve ez a mód!A Codemasters lehet nem a szimulátoságra törekszik,hanem a szórakoztatásra?Én mindenesetre nagyon szeretem a játékait,és a fizikát is elfogadhatónak találom benne...(Teszem ezt úgy,hogy vezettem már és szervizeltem néhány versenyautót a rally,rallycross,drift témából jelenleg pedig egy Niva-t faragunk amatőr tereprallyra...)
Ken Blockról meg csak ennyit:
http://www.youtube.com/watch?v=OnhB0aoSUb0&translated=1
A saját meghívásos Gymkhana versenyén kikapott :)
Jó lesz ez a Dirt3
24.
24.
mbalazs
#23: most lett csak 16 éves ha az adatlapja hiteles, autót sem vezetett még, bár attól még leköphette ken blockot :D
23.
23.
mdr88
#21: 1.: Én nem kezdtem el személyeskedni, de ez is csak téged minősít.
2.: Ki beszélt itt Ken Block-ról, vagy a Rally imádatról?
3.: Az, hogy te szimulátorozol és emellet nyilván rally szupersztár vagy, az egyéni szociális probléma.

Most én is elkezdjem fikázni a szimulátorokat a -idézem- "huzatgagyi" grafikájuk miatt. Nem teszem, mert egyszerűen nem érdekel a dolog ennyi.
22.
22.
mbalazs
#21: köszi h ezt 2 profi rally versenyed közt (amelyeken persze nyertél ill nyerni fogsz) megírtad nekünk :] imádom ezt az országot xD
21.
21.
aludttej
#17,19:lol itt mindenki kancsi?
én szimulátorokon tolom, ég és föld ez meg egy szimulátor. Mi az hogy 2 perc alatt nem lehet eldönteni róla? Ugyanolyan marad a fizikája, ha hosszabb lenne a vidi, vagy is egy nagy xar marad az egész. Hiába szép a game grafja ha közben egy arcade shit. Az ilyen felületes rajongókat, mint mdr88 nagyon birom, ő biztos imádja ken blockot meg a rally-t de sztem életedbe nem voltál igazi rally-n, nem vezettél igazi rally autót, nem szimulároztál. Ja és sztem ken blockról sem tood hogy a wrcben nem egy olyan verseny ovlt, ahol végig utolsó volt és onnan esett ki. Ennyit a vezetési tutdásáról. Csicska ez a pali nagyon.
20.
20.
mbalazs
#18: ha nem tudnád a rally autók nagyon könnyű szerkezetesek és a valóságban is könnyen borulnak,sodródnak nem véletlenül :]
19.
19.
mdr88
#18: "Ennek"? Talán már nyomtad vele?? LOL

Dirt2-vel nyomtad?? Indulj ki abból, hogy milyen lehet majd irányítani a 3. részt.

De egyébként itt egy szép videó minden birkának, aki pocséknak találja a fizikát és minden kedves rajongónak is, hogy tudjátok mire lehet számítani.

http://www.youtube.com/watch?v=4TshFWSsrn8
18.
18.
rafi8407
A Colin McRae Rally 2-nek jobb volt az irányítása mint ennek!
Látszik az autó sodródásán hogy béna.
Inkább csinálnának a Forza 3-hoz ilyen pályát,értelmesebb lenne,mert abban az irányításban érezni hogy van az autónak súlya.
Ez meg KB úgy mozog mint régen a Revolt című játék!
17.
17.
Apostol360
#16: Nem szeressem a kocsig játékokat de ezt még én is várom!! am téll nem sokat lehet leszűrni 2 perc alatt a fizikábólxDD
16.
16.
mdr88
#13: most komolyan... mi a sz*rt tudsz leszűrni a játék fizikájából 2 perc alatt???

Nekem bejön akárcsak az előző részek. Imádom, hogy mindig fel tudják dobni valami új, beteg dologgal :D
15.
15.
waynerooney108
#9: Megvan a nickneve: joshfeed
Na nem akarok balhét, csak poénból megemlítettem! :D
14.
14.
mbalazs
#2: nekem a nyilas navigáció nem hiányzik, nem tudnám én azt is figyelni az út mellet, jó így nekem h mondja a kolléga és így ugye több az info mert mondja a bukkanót meg a vizet is :]
na meg látom jönnek a fikázók is mert 1 video alapján már szar a játék loller xD
13.
13.
aludttej
Ilyen huzatgagyi fizikát rég láttam. Visszafelé fejlődünk vagy mi? Találóbb név lenne a need for speed: Gymkhana.
12.
12.
danez11
ez kurvajóó :D ááh must have game akárcsak a 2 :D
11.
11.
Top Secret
#10: Hát ja a GT5-ben szinte ugyan ezt megtudom csinálni.
10.
10.
p.balou
Block autójával könnyű :'D
9.
9.
lackosor6
#8: Én meg remélem nem jön a kolega és nem kezdi el osztani az észt, mert akkor megőrülök! A 2-ben is kva idegesítő volt!
Amúgy kicsit érdekes a keresztmotoros fiestában az odalra billegés, na de ennyi legyen a legtöbb baj...
8.
8.
waynerooney108
Majd figyeljétek meg, nemsokára jön az a kolega, akinek olyan a képe,hogy egy csávó áll szürke háttér előtt karbatett kézzel, és valamit fog szólni! Ha csak azóta nem váltott képet :D:D Nekem a 2. rész non tetszett! A flashbacket én sem használtam, mindig előröl kezdtem. Sztem jó lesz! Csak ez a CodeMasters-es menürendszer-vírus tűnne el! Nincs vele probléma, csak már mindenhol az van!
7.
7.
bernyi
az autó mozgás szvsz eléggé colin mcrae 2-t idézi, ami azért így 2011 felé járva már egy cseppet röhej
5.
5.
NereusLaceee
Bocs :D 4??? ... sima DIRT akart lenni... nem tudom hogy került oda a 4-es.
4.
4.
NereusLaceee
:D Én még a DiRT 4-nek sem értem a végére. Pedig megjelenés óta fent van, de már nem is tudom mióta hozzá se nyúltam.
3.
3.
lackosor6
*hoppá, az ebben alatt a dirt2-t értettem :D
2.
2.
lackosor6
#1: Hidd el, ha rákapsz az autós játékokra, egy idő után rangon alulinak érzed a flash back-et! :D Én a Grid-ben és ebben összesen, ha 2szer használtam!

Én személy szerint azt remélem, hogy olyasmi lesz a dirt3, mint a CMR2005 volt, csak ezzel a grafikával és fizikával! Remélem ki lehet kapcsolni a segítségeket és lesz normális szervízelés/felkészítés is, mert a dirt2-ben ez egy kalap szar volt!
Továbbá vissza a nyilas navigátor rendszert vagy legalább lehessen állítani!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...