BF: Bad Company 2 Vietnam - a launch trailer

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 18.
  • Videó
Link másolása
PC-n mától, konzolokon pedig december 21-én válik letölthetővé a Bad Company 2-höz az eddigi legnagyobb és teljes átalakulást eredményező DLC, mely a hatvanas évek végi vietnámi konfliktust helyezi előtérbe, kizárólag multiplayerre kihegyezve. A szokásos launch trailerrel barátkozhatunk ezúttal.

Oh, azok a mennyei filmek ártatlan ifjúságunk éveiből: Szakasz, Acéllövedék, Apokalipszis most - meghatározó művek a filművészet történelmében. A játékvilág már más tészta, személy szerint csak a Vietcongot és a Men of Valort hozhatom fel kiemelkedő darabnak és persze a DICE Battlefield Vietnamját. Szerencsére a Bad Company 2 total conversionje újra visszahívja a régi élményeket a modern játékmeneti kiváltságokkal, kasztrendszerrel és korhű fegyverekkel, melyek nem is annyira hatásosak, mint a jelen korban.

A Vietnam DLC PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra egyaránt letölthető, nagyjából 14.99 dolláros áron, illetve 1200 MS pontért. December 21-én tessék felkeresni a PSN-t vagy az Xbox Live Marketplace-t. A PC-s játékosok pedig már most az EA Store-ban találják a kiegészítőt.

15.
15.
HorvathD
Nagyon jó,mindenkinek csak ajánlani tudom és 1200MS pont nem sok érte.
12.
12.
Mathia$
#4: azért vannak oda érte, mert rohadt jó lesz. Erre magadtól nem tudtál volna rájönni. 4 új pálya lesz, és ki fogunk nyitni egy ötödiket ha összegyűlik összesen 69,000,000 team score.

Most látom hogy nem is Cobra heli lesz benne, hanem Iroquois vagy egyszerűbben Huey.
11.
11.
SütiMester
#8: ez már alap egy vietnámos motyóban :D
10.
10.
zsilvolgyi
még nem jött meg a 20$:(
8.
8.
gamerplayer
hát persze, hogy CCR szól alatta xD hangulatos :D
6.
6.
SSJmeszes
Nem tudjátok, hogy a teszkoba lehet már kapni?
3.
3.
LtK
Na ez is igen adja. Jó lenne kipróbálni.. =D
2.
2.
SSJmeszes
Hát most nem is azért, hogy telhetetlen vagyok, de igazat mondott haverod. Szerintem nem csak a bugok, hanem úgy összességében, nem jó.:-/ De jó ingyen van, de azért az ingyen nek is kell valami vonalat adni szerintem.

A vietnamon gondolkozom még. De szerintem kihagyom. Vagy nem tudom. Az a BF3 azért még nagyon odébb van.:)
1.
1.
Apostol360
Nem semmi ... én mostanába kapok beta kodot az új play 4 freehez de haver azt mondta olyan bugos még mint a szar xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...