Avatar Kinect - itt az első trailer

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 7.
  • Videó
Link másolása
A Microsoft a hét elején jelentette be az új kinectes, online chatszolgáltatást, mellyel a játékosok avatárjaik gesztusain keresztül diskurálhatnak egymással. Most éppen Steve Ballmer avatárja prezentálja nekünk a szolgáltatást a Consumer Electronics Show 2011-en.

A Consumer Electronics Show-n elég sajátos módon mutatta be a redmondiak vezérigazgatója a szolgáltatást - maga is jelen volt avatár formában, ám mi, Xbox Live-os barátainkkal keresztül is folytathatjunk hasonló diskurálást. A Kinect arckövető technológiája lehetővé teszi, hogy avatárjaink gesztikuláljanak, mosolyogjanak, vagy éppen felhúzzák a szemöldöküket. Persze kézzel is hangsúlyozhatjuk mondandóinkat - mint egy emberrel beszélgetve. Akár egy elő chat-szobában is, ahol a helyszínt közösen kiválaszthatjuk, kanapén üldögélve ismerőseink avatárjaival.

A Microsoft szerint már tavasszal indulhat a szolgáltatás, Facebook-támogatással kiegészítve.

26.
26.
Josiix
#25: Maradjunk annyiban hogy eltér a véleményünk én szívesebben beszélgetnék ezen keresztül mit egy hd webcam-on de erről szól a piac valakinek megtetszik a termék valakinek nem. ;)
25.
25.
Henry82
23:
1. Fura, hogy egy megszólitáson fennakadsz, inkabb örulnél, hogy barátilag szólok hozzád, nem úgy ahogy sokan mások, csak mert nem értenek egyet valakivel, egyből leseggfejezik. Csak jobb ez így nem? Még ha nem is vagy a barátom.
2. Ezért nem értem amiket írtal.
3. A Logitech már 20 fontért árulja a HD webkamerák belépő modelljét, az ha jól számolom 6-7 ezer huf. Ja és nem kell a székben görnyedned, egy webcam előtt is jöhetsz-mehetsz és majd a túloldali szemlélő követi a mozgásodat, nem kell a kamerának:)

És egy webkamerával is lehet játszani amikor ott vannak a haverok meg a csajok, tudjátok forgatni, dobálni, el lehet dugni és akkor valakinek meg kell találni, stb, haláli móka! :)
Egyébként félreértettél, nem a Kinect létjogosultságát kérdőjeleztem meg, hanem az Avatar Kinect-ét, nagy különbség!
24.
24.
Extol
Sztem aranyos. 3# Mi a francból gondolod hogy csak az élettelen kockák találnák jónak? Agyadra ment a pia annyit ittál már.
23.
23.
Josiix
#16: 1. Nem vagyok a barátod ;)
2. Hallottam már. ;)
3. Mennyibe is kerül egy hd webcam? És az olyan fajta amelyik követni fogja a mozgásod, hogy ne kelljen a székben görnyedned mindvégig míg beszéltek, ja és melyik webacm-al tudok úgy játszani mint a Kinect-kel amikor nálam vannak a haverok, csajok. ;)
22.
22.
vmiki88
#20: most buksisimogatásra vársz?

Egyébként poén, bár én kihagyom még túl drága a Kinect.
21.
21.
Yami
#20: De van Video Kinect. :D
Még Live Messengerrel is használható.

Ezt az Avatar Kinect-et meg egyszer majd kipróbálom, de nem hiszem, hogy hosszútávon sokat használnám.
20.
20.
babem
Ez tényleg csak azoknak jó akik az avatárjuk mögé akarnak bújni
Ha csetelni akarok akkor ott a Skype/MSN/iChat és gondolom mind tud konferenciát is. Életemben talán 2-3-szor használtam konferenciát Skype-on, dumcsizni minden nap szoktam, kamerás dumálást meg sosem szerettem, inkább a képernyőmegosztást használom.
Tehát akkor miért is van ez?
Jaaaaaaaa.... már leesett! Xboxon nincs Skype!

19.
19.
steve 18
szerintem elég gagyi! minek kell ilyenekre pazarolni az időt meg a pénzt? akkora marhaság
18.
18.
Hardy
gagyi nekem személy szerint nem tetszik. :D
17.
17.
fomar
Húúúúúúúúúú ezt a ...
Kifogad velem h lesz Kinect TV ?
16.
16.
Henry82
11:
Barátom MSN-ről, Skype-ról hallottál-e már? Csak egy webcam kell és már nem is kell pötyögni, nem igaz?
És egy HD webcam esetén annak még a grafikája is sokkal jobb! :))

Egyébként valaki mondja már meg nekem, mi a szarra is jó ez? Úgy értem miért jó, hogy helyettem egy 50 poligonból álló rajzfilmfigura próbálja esetlenül leutánozni a mozdulataimat?
15.
15.
NECROSMOKE
Jol nez ki,kb. 80%os a hasonlosag.El lehet szorakozni.
14.
14.
zadori75
na lesz még itt avatar izélés is :)
13.
13.
peti1106
Ilyet még nem láttam, nagyon állat
11.
11.
Josiix
Akik arra gondolnak most, hogy nem lesz így élete annak aki ezt fogja használni mert nem mozdul majd ki a szabadba akkor inkább abba gondoljon bele hogy több 100000 km-re lakik az ismerőse akkor így élvezetesebb beszélgetni mint írogatni pl.
Nekem ez a véleményem és örülök, hogy van már ilyen is.
10.
10.
Apostol360
#8: TS-nél jobb az igaz... .D
9.
9.
nasario
Valahogy nem tudom elképzelni magam és az ismerőseimet se hogy 1 ilyen motyóval eszetlenkedjek :) Talán ha 10 évest lennék....talán :)
8.
8.
Killerbee
#7: Valaki facebookkal tölti el az idejét valaki meg ezen fogja. Online "barátokkal" való társalgáshoz egy kis játék előtt, na arra tökéletes. Nem kell itt egyből a no life geek-ekre asszociálni.
Mellesleg valahogy a tinilányokat/nőket fogja ez jobban lekötni.
7.
7.
Apostol360
hát érdekes.......de most igy téll ............ kinek lesz élete?? xD szal ja....sztem ez máá túl sok :),viszont a kihasználás nem rossz ötlet...
6.
6.
adriano28
volt egy film tavaly a gamer ( http://www.imdb.com/title/tt1034032/ ) ebben a filmben volt ilyen teknológia, bár itt már komolyabbra volt gondolva minden
én szerintem ez kurva jó, ez szinte már hihetetlen hogy ennyire fejlett a mai világ
5.
5.
adriano28
4.
4.
Moldren
Én annak örülnék ha a tanárok beszereznének Kinectet és így tartanák az órákat :D
3.
3.
pjoco
Szerintem hülyeség! Sok kockának biztos tetszik majd de én inkább lelépek és a valóságban beszélgetek meg iszok egy jót a barátokkal!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...