GDC 2011: Bemutatják a Battlefield 3-at

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts megerősítette, hogy a Game Developers Conference falai között fogják bemutatni először a Battlefield harmadik részét. A játék létezéséről már évek óta tudunk, ígéretet is hallottunk bőven, azonban még nem láttunk belőle semmit, és a konkrét információkat sem erőltették a készítők.

Azt eddig is tudtuk, hogy a DICE munkatársai készülnek majd előadással a Battlefield 3 kapcsán, azonban a rendelkezésre álló infók alapján azt hittük, hogy egy-két száraz, technikai jellegű beszédre számíthatunk a játék mögött álló motorról. Mint kiderült, az EA nem szúrja ki ennyivel a szemünket: az EA Partners címekről szóló előadáson végre leleplezik a régóta várt FPS-t.

A GDC február 28-án veszi kezdetét: a konferencia alapvetően egy sokkal inkább szakmai rendezvénynek számít, mint az E3 vagy a GamesCom. Amint a mellékelt ábra mutatja, bejelentések azért innen is szoktak szállingózni, sőt kifejezetten jó hír, hogy az EA Partners sajtótájékoztatón a kiadó más régóta várt címei is bemutatkoznak: a hírek szerint kint lesz a Shadow of the Damned (Suda 51 új játéka), az Alice: Madness Returns (a cím magáért beszél), a Kingdom of Amalur: Reckoning (szerepjáték a Rise of Nations fejlesztőitől), a Crysis 2 és a Battlefield Play4Free is.

A Battlefield 3 létezéséről régóta tudunk, a 2005-ben megjelent második rész óta hallani pletykákat a folytatásról. A DICE azóta belevágott ebbe-abba (Bad Company játékok, Mirror's Edge), de a játék töretlenül készült, s ha minden igaz, az idei év második felében már a boltokba is kerülhet.

17.
17.
Tacskoexe
Azért remélem lesz benne single player mint a Bad Company-ban. Én nagyon élveztem, és számomra sokat dobott a játék értékén :D
16.
16.
Mathia$
azért nem semmi, a 6 év alatt ameddig készült kiadtak 1 mirrors edge-t, 2 bad company-t, 1943, vietnam, meg a MoH multija.
Ezek után egy eszméletlen jó játék jöhet csak!
15.
15.
Mathia$
Jó lenne ha a Respawn keze is benne lenne picikét a dologban :) Akkor a cod rajongókat is megmozdítaná ez a cucc.
13.
13.
-OWERLORD-
nekem nem jönnek ba a BF-ek maradok a codnál
12.
12.
givi6
a gépigényre vagyok kiváncsi...
11.
11.
wigyory
Itt az ideje már a konkrét infónak a game-ről! Nagyon várom, kiváncsi lettem hogy mit hoztak össze-tuti várós!!!!! :)
10.
10.
KiCsi MexXiS
nagyon jó hír kíváncsi leszek rá milyen lesz
8.
8.
bernyi
És ezzel a drágán megvett BC 2-m amúgy sem csúcs múltija tuti még kihalt is lesz, ha ez kijön. :(
7.
7.
Mortis
Éljen! Remélem azért nem teljes egészében modern hadszíntér lesz...
4.
4.
p.balou
Látom a 2010-et átírtátok 2011-re :)
3.
3.
SSJmeszes
Hát akkor sok szeretettel várjuk azt a februárt 28 át! Hogy betekinthessünk egy kicsit a gamebe.;)
2.
2.
hakydakillah
Véééégre :-) A 2ik rész máig az egyik kedvencem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...