Robert Patrick lesz a Red Faction-film főszereplője

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 20.
  • Cooltúra
Link másolása
A Terminator 2 té-ezrese lesz a főszereplője a SyFy Network által készített Red Faction-filmnek. Az Origins alcímet viselő TV-s produkció a Red Faction: Guerrilla és a májusban megjelenő Red Faction: Armageddon története között játszódik majd - a stáblista további tagjairól itt olvashattok.

A THQ még 2010 áprilisában jelentette be, hogy a SyFy Network 2 órás TV-filmet készít a Red Faction alapján: az Origins alcímet viselő produkció májusban, az Armageddon boltokba kerülésével együtt mutatkozik majd be, míg a forgatás ezen héten a kezdődik, Bulgáriában.

A film főszerelőpje Robert Patrick (Terminator 2, Double Dragon) lesz, ő játssza majd el a főhőst, Alec Masont. Az Origins története a Guerrilla és az Armageddon eseményei között játszódik majd: 25 év telt el a legutóbbi játék történései, és 12 esztendő felesége, Lyra (Tamzin Merchant, The Tudors) meggyilkolása óta. Fia, Jake (Brian J. Smith, Stargate Universe) a Red Faction Militia egyik tisztje, aki megtudja, hogy 12 évvel korábban elrabolt húga nem csak életben van, de tagja az egyik megszálló csoportnak.

A további pontos szereposztás nem ismert, de a THQ és a SyFy közleménye szerint Kate Vernon (Battlestar Galactica), Danielle Nicolet (The Starter Wife), Gareth David-Lloyd (Torchwood) és Devon Graye (Dexter) is felbukkannak majd. A filmet Michael Nankin (Caprica, Battlestar Galactica) fogja rendezni, a forgatókönyvet Andrew Kreisberg (Warehouse 13) írta, míg az ötlet Paul DeMeo-tól (The Rocketeer, The Flash) származik.

11.
11.
Quent1n
#6: Én is ezen röhögtem. :D Manapság elég lepukkant arc, ez a fénykép már kicsit régi :)
9.
9.
Teuton
Jó kis családi háttér, mit ne mondjak :P
8.
8.
X360_FaNbOy
#5: Énis ... xDD Az azért durva lenne..
6.
6.
Csoola
ott T-101 volt ;)amugy meg király hogy kitettetek egy majdnem 20 éves képet rola, azért egy picit öregedett ám azota :D
5.
5.
Skyer
Először Robert Pattinsont olvastam...
4.
4.
Bins
hát én elöbb gondolok rá úgy mint az x-aktákból dogget ügynök:) de azért a terminátorba sem volt felejthető, főleg hogy a T2 a kedvenc részem a mai napig:)
3.
3.
hali74
#1: nem az t-800-as volt
2.
2.
hali74
Elég lestrapált szinész mostanában sorozatokban is csak mellékszereplö,szerintem a mai napig a terminátorbol él!!
1.
1.
sunstreaker
a t 1000 - res az nem arnold svájcinéger volt? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...