Portal 2 - nem különböznek a konzolos változatok

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Bár Gabe Newell azt mondta az E3-on, hogy a Portal 2 PS3-as verziója lesz a legjobb konzolos változat, ez a kijelentés elsősorban az olyan extrákra vonatkozik, mint a cross-platform játéklehetőség. A szintén Valve-os Chet Faliszek szerint a konzolos változatok lényegében ugyanolyanok lesznek.

Nem árt tudni, hogy mind a Valve, mind pedig a játékostársadalom számára mérföldkő volt a csapat azon E3-as bejelentése, miszerint a Portal 2 immár nem csak PC-re és Xbox 360-ra fog megjelenni, hanem PlayStation 3-ra is. A Valve eddig egy címet sem fejlesztett a konzolra, a The Orange Box is csak azért tehette tiszteletét a platformon, mert az Electronic Arts inkább kevesebb, mint több sikerrel végül összehozta az átiratot.

A Portal 2-n viszont 100 százalékig a Valve dolgozik, és Faliszek szerint a Sony rendkívül segítőkész volt a munkálatok során - cáfolta azonban azokat az értesüléseket, miszerint a játék élvezetesebb vagy szebb lenne a PS3-on. "Csakhogy tisztázzuk: mindegy, hogy PS3-on vagy Xbox 360-on veszed meg, a játék a lényegi részét tekintve ugyanaz, nem maradsz ki semmiből." Az E3-as beharangozó, miszerint "a játék legjobb konzolos változata a PS3-as lesz", csupán az olyan extrákra vonatkozott, mint a cross-platform játéklehetőség, a konzolos verzió mellé járó ingyenes PC-s kód, vagy a gyakrabban érkező frissítések - megjegyezte: ettől függetlenül persze ugyanúgy érkeznek majd javítások az Xbox 360-as játékhoz is.

A Portal 2 április 22-én kerül az európai boltok polcaira.

8.
8.
Berencsit
#4: a ps-ket én már roh*dtul utálom... szval azt ócsárolhatták is.. bár én csak a gears of war miatt, hogy megvetették az emberekkel az első részt, a többi rész pc-re meg nem jelent meg.. szartak az egészre, mert elég volt nekik a ps, meg az xbox... amúgy ezen kívül semmi bajom velük, de ez nagyon felidegesített... amúgy a portál 1 nekem is bejött, szval várom a második részét. ;)
5.
5.
coderman
Te meg tanuld már meg normálisan leírni, hogy XBOX és ne keltsd a feszültséget, mert így is van elég. - K2
4.
4.
shatterhand
a játék nagyon tetszik
de a valve elásta nálam magát mikor ócsárolta a ps3at
3.
3.
adriano28
#1: szaladj el budapestről-madridba, majd vissza vonattal és azzal gyorsan el telik az a pár hónap :D:D
2.
2.
NECROSMOKE
Nekem tetszet az első is,ugyhogy ez sem lesz semmi.Kiváncsi leszek milyen lesz e játszhatósága?
1.
1.
Kriszg
április 22 messze van :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...