Letölthető játék lett az I Am Alive-ból?

  • Írta: fojesz
  • 2011. február 1.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy néz ki, sehogy sem megy a Ubisoftnak az I Am Alive összerakása, a teljesértékű, dobozos játékból megannyi késés után letölthető cím vált - legalábbis Jade Raymond ezt mondta a JeuxVideonak adott interjúban. A Ubisoft még nem erősítette meg a hírt, de ez megmagyarázhatja a korábbi motorváltást is.

A Ubisoft katasztrófatúlélős játéka hosszú évek óta készül, és csak nem akar megjelenni. Nehéz eldönteni, hogy szimplán a kilátástalanság miatt, vagy esetleg a kiadó csak egyszerűen "túl szeretne lenni" rajta, de az I Am Alive a hírek szerint dobozos játékból letölthető címmé vált.

A JeuxVideonak adott interjúban, a játék fejlesztését vezető Jade Raymond kotyogta ki, hogy "az I Am Alive még idén megjelenik, digitális formában", ami egyértelműen megerősíti ezt az állítást. A Ubisoft nem erősítette meg a híreket, mindössze annyit fűzött a hallottakhoz, hogy jelenleg nincs bejelentenivalójuk az I Am Alive kapcsán.

Tavaly januárban jelentette be a Ubisoft, hogy az I Am Alive nem jelenik meg 2011 áprilisa előtt, azóta a fejlesztést a Darkworkstől átvette a Ubisoft sanghaji stúdiója, a kiadó vezérigazgatója, Yves Guillemot pedig motorváltásról beszélt, ami egyébként összefüggésbe hozható lenne a PSN-XBL-megjelenéssel is. Az I Am Alive honlapja jelenleg nem üzemel. (Update: Már igen.)

14.
14.
Irasalgor
Lehet hogy nem ez lesz :) nézzetek rá a Beyond Good And Evil 2-re, még mindig készóül :D
13.
13.
XDannyL
Kár :(
Pedig nagyon ígéretes játéknak tűnt :S
12.
12.
McDuff
#4: azért írtam idézőjel közé
11.
11.
Gaben X
istenem mikor taknyolásznak össze vissza már de utálom.mindig van valami és nem csak ennél a gamenál másnál is.de annak örülök hogy a nagy kedvencem jön májusban.DUKE NUKE FOREVER!!!!
10.
10.
bognar110
Azért az komoly énis vártam ezt nagyon régóta.
9.
9.
hedzsooo
Hat ez elegge ciki, pedig tenyleg kar erte.
8.
8.
Tacskoexe
Bakter, pedig már az első videóval elvarázsolt a játék. Azóta meg csak halasztgatják, törlik, újra beindítják a fejlesztést... Pedig én annyira vártam ezt a gamet, kár hogy ez lett belőle :(
7.
7.
azért mert az ubisoft nem akarja beismerni, hogy az assassins creed gyártásra álltak rá.
emiatt minden egyéb projekt vagy sikkad, vagy lelövik. ez hoz igazi pénzt.
olyanok mint az activision, és a cod esete. ez a nagy büdös igazság.
6.
6.
kekvillam
de megtudnám csinálni ha ilyen szerkesztö féleség lenék és az egyik nagy sikere lett volna a ubi-nak
5.
5.
giga321
a beyound good and evil 2-őről is csak egy nyavadt vidi van és azóta se hallotam róla semmi pedig nagyon érdekel az a pk-s cucc mint a mirror's edge-ben csak ez tps lesz mint az Asssassins creed.
4.
4.
Mortis
#3: Realitás? Ha ez fontos lenne akkor a játékok fele elhasalna. :P

Maga az alaphelyzet persze hogy banális, de jó eszközökkel, ötletekkel és emberekkel kisülhet valami nagyszerű belőle. Én még mindig reménykedek. Nem hiszem, hogy ennyi idő után olyan sokat változtatnak rajta. Nem lesz egy világmegváltó játék, az ziher, de meg fogja érdemelni a figyelmet. :)
3.
3.
McDuff
én teljesen megértem,és nem is lett volna sikeres dobozos játékként.ha belegondoltok azon az 1 nyamvadt előzetes kívül semmit nem láttunk még a játékból és semmit sem tudunk róla,egyértelmű hogy nem halad vmi jól(és asszem idén tavasszal kellett volna megjelennie).másrészt meg ahogy leírták,én el sem tok képzelni 1 épkézláb,nem "az első 10 percben megunható" játékot belőle.van amiből nem lehet játékot csinálni és 1 földrengés sújtotta városban vízért kutakodó embercsordából sem lehet.a mai világban ha már vhol földrengés van,1ből ott terem az ENSZ stb.(hírekben is látjuk),szal alapból a játék "realitása" nálam(még úgy hogy semmit sem láttunk belőle) elhasalt.
de ha valaha akármilyen módon megjelenik,kíváncsian várom hogy mit hoztak ki belőle.
2.
2.
danez11
nemááá :(((((((((( még vagy 2 éve néztem a vidit róla jutubon és egyből belszerettem, de így ...
1.
1.
SLi
Pedig elég nagy reményeket fűztek hozzá, kár érte.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...