Bionic Com. Rearmed 2 - trailer a megjelenésre

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 2.
  • Videó
Link másolása
Aki esetleg vacillált volna a Capcom retro elemeket felvonultató játékának megvásárlása körül, azok számára itt egy mindent elsöprő előzetes. A napokban válik letölthetővé a Bionic Commando Rearmed 2 Xbox Live-on és PSN-en, így aki stílusos ugrándozásra és lengedezésre vágyik, az most jól jár.

A nosztaliga nagy úr, a Rearmed-széria arra tökéletes példa volt három éve, hogy egy beharangozó játék képes volt még a nagytestvér felé is kerekedni, így utóbbiból nem is érkezik folytatás, a Rearmedből viszont igen. Nem is akármilyen. Az alappillérek megegyeznek az első részével, a platformelemek és a hatalmas robbanások adják meg az igazi ízét, hősünk robot karjával pedig a nehezen elérhető helyekre is felküzdi magát.

Akinek még így is túl könnyű lenne a játék, azoknak érdemes kipróbálni a Rearmed 2 Retro üzemmódját, melyben a jótékony hintázás erősen lekorlátozódik, s így igazi hardcore cím válik belőle.

6.
6.
Sarkadi
Jöhet,egy kis nosztalgia feeling. :)
5.
5.
_Ic3
Csatlakozom! Nagyon jó játék. Az 1. részét karácsony előtt 1 héttel vettem, nevetséges 660ft os áron, Topseller kiadásban. Kár hogy ez nem jön pcre :(
3.
3.
Grand Hustle President
2.
2.
galbalazs87
Ez kegyetlen jó, muszáj lesz megvennem.
1.
1.
thelegendary
Ezaz!! :D
Bár a nagy játéknak is volt hangulata, annak se bánnám ha a folytatása készülne....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...