Michael Phelps-játék készül Kinectre

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Az 505 Game tegnap bejelentette, hogy a népszerű olimpiai és világbajnok úszólegenda nevével fémjelzett sportjátékot készít. A Michael Phelps - Push the Limitet a Kinecttel irányíthatjuk, s az első olyan próbálkozás lesz, ahol kontroller nélkül tempózhatunk a medencében.

A világklasszis amerikai úszó már szinte mindent megnyert a világversenyeken, amit meglehetett, nagy ellenfele például a mi Cseh Lacinknak (aki szintén nagy gamer, innen üdvözöljük), de videójátékos kivetülésben még nem nagyon találkozhattunk vele. Meg úgy általában sincs olyan cím, amely kizárólag az úszósportot helyezi előtérbe, az olimpiai játékadaptációkban rendre félkész és unalmas szakaszok voltak ezek. Ha éppen nem drogproblémáiról hírezik a sajtó, eléggé eladható Phelps neve, s ezt az 505 Games is jól tudja.



A Michael Phelps - Push the Limitet a Blitz Games fejleszti, és már 2011 júniusában meg fog jelenni Kinecttel támogatott Xbox 360-okra. Egy zöldfülű úszóként kezdünk a világ úszóversenyein, eltökélt szándékunk az, hogy Michael Phelps sikereit is lenyomjuk, persze a tizenhatszoros olimipiai bajnok áramvonalas testébe is bepattanhatunk némi karcsapás erejéig. Ő így nyilatkozik róla:

"A Push the Limit egy szórakoztató, innovatív játék, melyben fizikai úton jutunk el a célig. Ezt a játékot olyanok is teljesíthetik, akik kihívást kereső komoly gamerek, de azok is, akik az úszásért alkalmi szinten rajonganak. Ez határozottan nem egy tipikus videojáték, akárcsak az én tréningem a medencében, a Push the Limit a minél jobb teljesítményről szól, a javításról, s hogy minden versenyt mesterszinten tudjunk teljesíteni. Kontrollálni kell az adrenalint, tökéletesen kell időzítenünk a befejezéshez."

Akaratlanul is bennünk van a kisördög, hiszen milyen mókás pillanat az, amikor a TV előtt hasalunk és csapkodunk a levegőbe. Innen ered a vicc is, hogy "- Tudsz úszni? - Persze, csak még vízben nem próbáltam."

10.
10.
adam0527
9.
9.
Mortis
Na, ezaz. A végén az hiányzik, hogy a biciklizésből is legyen Kinect játék. Emberek, ki kíváncsi erre?
8.
8.
Apostol360
#4: Eddig azért move-ra se alkottak vmi szuper dolgokat ...legalább is amit kiraktak gamekapocsra azok nem voltak nagy durranások...
7.
7.
nincstelen
Azt birnam, hogy ha a fordulóknál bukfencezni kéne... :D A TV nem sokáig maradna a helyén :D
6.
6.
Folti90
#5: Sorry: teljesítmény
5.
5.
Folti90
Vajon lesz benne titkos telsítményfokozó labor?
4.
4.
tjames
De tényleg.... hogy lesz ez????
Karkörzések a nappaliban? vagy karhajlítás-nyújtás, vagy hogyan????
Gondolom nem csak én érzem úgy, hogy ezt azért nem kéne kiadni....
Tényleg igaza van a PSfanoknak, hogy Kinectre csak ilyen bugyutaságok jönnek. Tegnap az a kávbojos csontváz, ma meg ez... :( szánalom
3.
3.
viC88
elhihetitek, hogy nem a földön fekve kell majd :)
egyébként rohadtjó a videó, tetszik
2.
2.
Scoo
Ez tuti vicces játék lesz. Illetve az lesz vicces, hogyan fognak vele játszani.

Kórházban:
- Asszonyom, Önt veri a férje?
- Nem, nem! Csak gyorsúszott a nappaliban, én pedig túl közel voltam hozzá.
1.
1.
hakydakillah
Munkában ülve elkapott a nevetőgörcs, a többiek meg lestek mi a bajom :-) 3 verzió van a szemem előtt:
A.: vergődök a padlón, mint a partra vetett hal, bejön az asszony, és elvitet diliházba
B.: összenyomok két széket, arra ráfeküdve a levegőben fogok úszkálni, asszony ha meglát, végeredmény változatlan
C.: kiadhatnának a játékból egy olyan Mega Pack-ot, hogy lenne a játékhoz vízálló Kinect + felfújható medence, a Kinectet bevágnám a vízbe, és lefigyelné a mozdulataimat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...