DiRT 3 - gameplay felvételek

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 6.
  • Videó
Link másolása
A Codemasters vendégül látta a minap a sajtó munkatársait, ahol a játék jelenlegi verzióját is ki lehetett próbálni. Persze a kollégák nem mentek haza üres kézzel, számos játékmeneti pillanatot tartalmazó videókkal gazdagodtak. Erről mi sem maradhatunk le, nagyjából így fog kinézni a DiRT 3.

A DiRT 3 visszatér a gyökerekhez és az igazi raliversenyek hangulatát hozza el, mindenféle fiktív és látványos showelemek nélkülözésével. A sportág számos valós körülményekre emlékeztető helyszínét üdvözölhetjük a képernyőn, a klasszikus, valamint a jelen kor versenyautóit állítva a célkeresztbe. Mozgás közben még impozánsabb az összkép.

18.
18.
bognar110
NAgyon emlékesztet ez engemet a colin mcrae 2 re a dirt 2 vel azt volt a bajom hogy 40 % nál már rá untam monoton volt számomra, de a dirt 3 mat már biztos hogy meg fogom vásárolni megjelenése napján mert elnyerte a tetszésemet végre vannak rendes időmérők.
17.
17.
hakydakillah
Kezdek egyre inkább megnyugodni, hogy ez tényleg inkább közelebb lesz a rallihoz, mert a Dirt2 tőle elég messze állt.
De drága Codemasters bácsi, könyörgöm, most már pihentessétek a Dirt játékot, és tessék szépen egy Grid 2-t kiadni!
16.
16.
lackosor6
Remélem lesznek hosszabb és nehezebb (sokkal) pályák is, valamint be lehet állítani a nyilas-navigálós rendszert is! Valahogy egyik bemutatott pálya sem hozott lázba, ellentétben a Quattro-val! :D
15.
15.
dzsiádzsó
Engem sajnos nem hozott lázba, valahogy a 3. bőrt erről a témáról már ne lehet lehúzni, persze ebben a 2. rész bűnös, ami minden volt csak rally nem, egy túl hypeolt, kenblock dc shúúúz reklám volt.

Pedig ez nem néz ki rosszul, valamit visszahoz a régi élményekből, hangulatból, csak későn, és sokadszorra. Azért a havas pályát meglestem volna mindegy...
14.
14.
ricsi217
a 4. videóban a 2:18-nál egy ember szalad át az úton :D
13.
13.
ricsi217
a szavanna nagyon jó még jó hogy van kormányom és eszt is azzal nyomom ki kiváncsi vagyok arra hogy belsőkamerába amikor az eső vagy a hó esik milyen lesz bisztos odaver
12.
12.
X360_FaNbOy
#11: Jaja..Gymkhana modot ketten!
11.
11.
bance91
Arról tud esetleg valaki valamit, hogy ebben lesz-e split-screen? Vagyis TWO PLAYER mód? Nekem az hiányzott a legjobban a kettőből.
10.
10.
Daca
#7: én is ahogy megnéztem a 2. gameplayt egyből írtam befele youtubra h ken block:D
9.
9.
Netsu
Jó lesz ez,csak kár,hogy kevesebb,mint 2 percesek a pályák :/
8.
8.
lacy8
7.
7.
felegyi
A 2. gameplay fullra Ken Block :) ----> http://www.youtube.com/watch?v=HQ7R_buZPSo
6.
6.
gamerman15
király játék lesz :))))
5.
5.
heveyguns
4.
4.
lolman598
engem a DiRT 2 már a legeljén felidegesített,szerintem a 3. rész se lesz jobb,de majd adok neki 1 esélyt
3.
3.
Giggsy
Azért erre a gyökerekhez való visszatérésre kíváncsi leszek. Számomra az ideális arkád rally valahogy a WRC 2010 és a Dirt2 keresztezéséből állna össze. WRC 2010 autóválaszték, pályák, karriermód, Dirt2 irányítás, grafika, kidolgozottság. Remélem a Dirt3 valami ilyesmi lesz.
2.
2.
X360_FaNbOy
lol...minden második játék videoban Prodigy van =))
1.
1.
p.balou
Nem számitottam ennyi videóra :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...