Bioshock 2 - késik a PC-s Protector Trials DLC

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 21.
  • Csúszás
Link másolása
A múlt hét végén kellett volna megjelennie a Bioshock 2 utolsó nagyobb frissítésének PC-re, ám a kitűzött időpontban sem találták meg a rajongók a csomagot. A Take-Two a kezeit mossa: még mindig problémákba ütköztek, így további munkálatok szükségesek. Reméljük, nem sokáig.

Már január végén meg kellett volna érkeznie a Protector Trials letölthető tartalomnak, a 2K sorozatosan halasztgatta annak megjelenését. A 400 MS pontot kóstáló csomag mindenféle előzetes bejelentés nélkül sem volt elérhető a hétvégén, ez azok számára rossz hír, akik már kifizették a 964 MB-os packot.

A játék hivatalos fórumán később megerősítették az újabb halasztást, ám új időpontot még nem tűztek ki. A 2K semmilyen pontos indokot nem közölt, csupán annyit mondtak, hogy próbálják orvosolni a problémát, hiszen jelen formájában a DLC még nem érett meg a letöltésre.

Azon PC-s rajongók számára, akik meg szeretnék vásárolni a csomagot, csak annyit mondhatunk, hogy folyamatosan látogassák Games for Windows Live-ot,  de csak holnap, hiszen a vállalat közleménye szerint akkor várható leghamarabb fejlemény az ügyben.

1.
1.
Mortis
Szerintem az igazi rajongók úgyis a 3. részt várják...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...