A Capcom nem érti, miért szidják a DmC-t

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 7.
  • Érdekesség
Link másolása
Majdnem hat hónap telt el azóta, hogy a japán kiadó bejelentette a jelentős változásokon átesett, új Devil May Cry-t. Annak ellenére, hogy a reformok nem minden rajongónak jöttek be, a Capcom váltig állítja, hogy ez lesz a legnagyobb Devil May Cry-cím, amit valaha is készítettek.

"Azok, akik amiatt aggódnak, hogy a Ninja Theory nem felel meg az elvárásoknak, ne aggódjanak. A Capcom nagy figyelmet fordít valamennyi, külső fejlesztő által készített feldolgozásra. Pontosan ugyanazok az aggályok merültek fel, amik a Blue Castle Games-t értéka Dead Rising 2 esetében, és azok teljesen alaptalanok voltak. Minden benne volt, amik az első részt naggyá tették. Hisszük, hogy jó úton haladunk, hiszen a frencsájznak új impulzusokra van szüksége, aminek a DMC3-on felnőtt nemzedék is örülni fog" - olvashattuk a Capcom hivatalos üzenőfalán.

"Meglepődtünk a sok kapott reakción, de igenis van remény - néhány rajongónak talán érdemesebb lenne alaposabban is megvizsgálni a trailerben látott dolgokat" - a japánok némileg értetlenül állnak a negatív visszhangok előtt. Elmondták továbbá, hogy míg a korábbi címek átlagosan 80 százalékot értek el a Metacriticen, addig az új DmC-vel az a céljuk, hogy az értékelések immáron elérjék a 90 százalékot.

Érthetetlen, hogy a Ninja Theory új munkája kapcsán miért csökkent a kiadó megítélése a játékosok körében, holott még mindig az a cél, hogy a legjobb Devil May Cry-t tegyék le az asztalra.

66.
66.
Irasalgor
Khm...Dark Void és Airtight Games...khm...

Amúgy lehet tényleg jó lesz az új DMC, a rajongóknak magával Dantes-al van a legnagyobb bajuk, hogy egy metroszexuális buzit kellett belerakniuk :/
65.
65.
rossitibi
#62: És még a rendezők győzködnének minket hogy egy így higgyétek el jobb lesz!
Jaj nem érted capcom...Mi meg téged nem értünk!
64.
64.
hakydakillah
62. Jah, ez tökéletes példa volt! Fúj, elképzeltem őt a filmben: „Ne báncatok cúnya-cúnya bácsik, mert még elrontsátok a cseccse kis sminkecskémet!“
63.
63.
Jinbobo
#62: abba még belegondolni is durva!
62.
62.
piskóta
ez az egész dolog pont olyan, mintha a Die Hard-ból kivennék Bruce Willist és a helyére beraknák Justin Biebert, lehet, hogy a film maga egy akciódús, látványos film lenne, de egy ilyen főszereplővel én nem nézném meg.
60.
60.
keiji maeda
a facebook-on végig nézte már valaki a fényképeket ? :) vannak közte nagyon jók :) a régi danték fegyvert fognak erre az újra :D érdemes végignézni :)
57.
57.
NinjaNorb
#53: Igen pl a trailer zenéjében is visszaköszönt elég szépen gusztustalan pop az MTVből kb nem elég hogy a plázák tele vannak ilyen majmokkal már a játékokban is a faszopó divatot kell nézni rohadtul irritál már:@
53.
53.
Fritz
Szerintem most eszmélnek a japán stúdiók ,hogy az embereknek már nem kellenek az anime-be hajló karakterek.Talán jót tesz a szériának az európaibb külső , ami remélem a zenében is visszaköszön. A hátterek nagyon komolyan néznek ki, valószínű, hogy a hangulat sötétebb lesz...
51.
51.
Jinbobo
Mi bajotok ezzel a Dantéval? Jó, narkós, de hát nem csoda ha narkóhoz nyúl, elvégre démonokkal küzd, ki bírná ezt józanul?
Szerintem tartogat meglepetéseket ez a Dante is! Nem kell egyből kiverni a biztosítékot.
47.
47.
IceColdKillah
TT_TT Már lassan kezdek felhagyni az imádkozással, hogy ez az egész csak egy átverés legyen, de nagyon nem annak tűnik...
45.
45.
Skyer
#41: Japánban ez a menő... Ezt meg is mondta a capcom anno, hogy változott a "trend", ezért a csere. Japánok meg betegek, mint tudjuk. A trend náluk a: Légy te a legnagyobb buzihuszár, olyan karddal, ami 3x akkora, mint az emberünk.
43.
43.
rossitibi
#38: Tök igazad van! A capcom szerint ez bejön majd az embereknek mert ez a divat! De most őszintén..ezek a divatmajmok fognak vele játszani? Hát nem valószínű! Mi szerettünk volna vele játszani! Na mindegy én feladom! Engem nem lehet meggyőzni! Én semmilyen kifogást nem tudok elfogadni! Ja és hánynom is kell az egésztől!
41.
41.
drakecsaj
Nem értik? Pedig a képlet nagyon egyszerű. Ennek az új Danténak köze sincs a régihez. A réginek nem kellett cigi hogy menő legyen pl.
Kaptunk egy emós, kokós arcot, aki ráadásul még csőbuzinak is tűnik kinézetre. Ráadásul ez a csávó egy igazi nádszál kisasszony, de olyan mesterien forgatja a nála 3-szor nagyobb kardot hogy az már hihetetlen...
Ne csodálkozzanak ha a fanoknak nem tetszik.
40.
40.
Csokikox
Én azt nem értem, hogy egy trailer meg néhány kép alapján miért kell lehúzni, és elítélni rögvest egy játékot. Tudom, hogy a DMC sorozat rajongóinak nem tetszik az új karakter (köztük nekem sem), ami érthető is, de azért nem kellene rögvest sírni, meg elküldeni a fejlesztőket a fenébe. Még jóformán alig tudni valamit a játékról, annak történetéről, és mégis sokan úgy beszélnek, meg húzzák le, mintha már kivitték volna háromszor. Szeretem ezt a hozzáállást... az ilyen embereknek lehet mondani bármit, nekik akkor sem lesz jó. Ettől függetlenül az én belem is kifordul a homokos főszereplőtől, de ez még nem jelenti azt, hogy szar lesz a játék. Márpedig ha jól eltalálják, és élvezetes, pörgős lesz a játékmenet, akkor nagy ívben szarok rá a főhős kinézetére. El kellene fogadni, hogy nem a jól bevált recept alapján folytatják a sorozatot (bár ez DmC, nem DMC.. jó kifogás), hanem csavarnak egy kicsit rajta (meg merném kockáztatni, hogy az új karakterrel nagyobb sikert aratnak a sok fiatal miatt). Persze az elvakult rajongóknak lehet mondani bármit, úgy sem fogják megérteni (kinek nem inge..). Amúgy minimum egy tucatszor játszottam ki az előző részeket, és szerintem is kár lenne hanyagolni a "régi" Dantét.
39.
39.
Skyer
#38: Hmmmm.. Vajon emós(lásd fenti képen a homárt) kocka létezik? Ők szeretnek nagyon meghalni, így talán játékokban is ezt csinálják?(ha már divatemberkék szóba jött :D)
38.
38.
Mortis
Sajna azt hiszi a Capcom, hogy a mai divatemberkék fogják megvenni a játékot és tolni vele estétől-reggelig. Pedig nem. Abból a rétegből inkább koca-játékosok kerülnek ki és azoknak is elég elenyésző a számuk.
37.
37.
Skyer
#33: "új Dante miatt hordják le"
Hm, ha a gyerekkori "hősöd" vagy példaképedet beállítanák egy homárnak, te sem hajtanál fejet előtte(csak példa, nem feltétlen példakép Dante.. bár valakinek kitudja :D) Nekünk tetszett a régi Dante stílusa, nem kell új.
36.
36.
Robbie17
Én tuti megfogom venni :D
35.
35.
Urahara
#34: #32nek ment, loál
34.
34.
Urahara
#33: Akkor már Devil Gay Cry
33.
33.
Jinbobo
Én igenis hiszek a Capcom erejébe! Bárki bárhogyan leszólhatja az új DMC-t én akkor is teszek egy próbát vele! Sokan az új Dante miatt hordják le, pedig a karakter kinézete csak egy dolog, attól még lehet űberkirály játék! Érdekes, mennyi hülye karakter van pl: Vízcsőszerelő, hülye kutya a Crashből, vagy manók a Jak and dexterből, mégis rohadt jó játékok mind!! A karakter kinézetéből merész dolog levonni a konzekvenciát!!
Egyébként sokan leszólták a 2009-es Bionic Commandót is, pedig nekem máig az egyik kedvencem! Mások véleményére adni hülyeség! Amit a szív diktál, csak az számít!
32.
32.
shatterhand
Devil May Gay

amúgy visszaemlékezve az elsőr rész E3as trailerét én is rongyossá néztem még vhs kazettán anno
A korai gameplayt szintén, ahogyan lazán shotizik oldalazva, a festményekből előjönnek az ollós fekete alakok....ááá, mesteri volt az első rész. Nekem az a kedvencem a mai napig.
A 2. félresikerült, a 3. nem tudott megfogni.
30.
30.
Folti90
Sztem a Dead Rising 1-2 egy kalap kaki, de ezzel sokan nem fognak 1-et érteni. A Capcom meg nem magának csinál játékot, szóval figyelembe vehetné a nem elhanyagolható mennyiségű játékos ellenszenvét. De ha marad akkor játszon majd vele a Capcom vezetősége amíg elered az orruk vére!!!
20: Sajnos ha bemész valahova, rögtön "levesznek" és úgy is kezelnek, sajnos gec... a világ de ez van.
27.
27.
keiji maeda
ha a capcom szerint nem ugyanaz akkor ne dante legyen a neve és a hangja se ruben langdon legyen!!!!! a capcom nálam egy darabig nagyon elásta magát pedig az egyik kedvencem volt
26.
26.
Skyer
#25: Ez nem Devil May Cry, ezt már ők is tisztázták. Ez DmC. Nem ugyanaz, legalábbis a Capcom szerint.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...