F.E.A.R + Earth 2160 kedvcsináló

  • Írta: MaD
  • 2005. március 21.
  • Hír
Link másolása
Ma este két trailerre bukkantam rá, miközben hátúszó tempókat végeztem a fürdőkádamban...

Ma este két trailerre bukkantam rá, miközben hátúszó tempókat végeztem a fürdőkádamban... Kaparjátok le:

Fear: (Monolith)

Ismeretlen katonai erők behatolnak egy kutatólaboratóriumba, túszokat ejtenek, de a váltságdíj része a dolgoknak valahogy elmarad... A kormányzó a legkülönlegesebb, kizárólag végveszélyben alkalmazott takarítóbrigádot küldi ki, hogy nézzen szét. Az akció hamarosan tömeges mészárlássá változik egy robbanás következtében. A vezetőség teljesen megbénul, és csak egy választásuk marad: Te. Egyszemélyes hadseregként nézel szembe a betolakodókkal. Világos, ki van túlerőbe :)

http://fear.gamion.de/index.php?func=dl&id=8&tv=21

Earth 2160: (ZUXXEZ Entertainment)

Kizárólag pár ezer emberi létforma élte túl a Föld szilánkokra robbanását Krisztus Után 2150ben. Az előttük álló éveket a vörös bolygó elviselhetővé varázsolásával, a teknológia újrabarkácsolásával, gyarmatok létrehozásával és hatékonyabb társadalmi rendszer megalkotásával töltötték. Az "Eurasian Dynasty", a "United Civilised States" és a "Lunar Corporation" teljesen elszeparálódott, elfüggetlenedett egymástól. 2160-ban azonban valami megváltozott. Vajon újra kitör-e a frakciók közötti háború?

http://www.earth2160.com/en/index.php

1.
1.
Madmartigen
Earth 2160-ra érdemes egy pillantást vetni... Bár egyre csúnyácskábbnak néz ki, azért még mindig ragyog :) szépek a bumpmappelt felületek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...