Hivatalosan is bejelentették a Prey 2-t

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A Bethesda hivatalosan is megerősítette, hogy készül a Prey folytatása, melynek megjelenése jövőre várható PC-re és konzolokra. További részletek nem állnak a rendelkezésünkre: erre a PSM3 magazin májusi előzeteséig kell várnunk, de egy francia magazin is bemutatót közöl majd a játékról.

A Prey második részének készültéről valójában már régóta tudunk, de mivel azóta a játék jogai is gazdát cseréltek, valószínűleg maga a projekt is alapos átszabáson esett át. A Prey 2006-ban jelent meg PC-re és Xbox 360-ra, s már a játékban is találtunk utalásokat arra, hogy lesz folytatás, majd végül 2008-ban a 3D Realms erősítette meg, hogy még nincs vége a Prey-nek.

A jogok azután a Bethesdát és az id Software-t is magáénak tudó Zenimaxnál kötöttek ki, és a Prey 2-ről az elmúlt napokig nem lehetett semmit hallani. A Bethesda a minap viszont bejelentette: igen, gőzerővel dolgoznak az új Prey-en, ráadásul a játék már jövőre megjelenik PC-re és konzolokra.

A konkrét platformlista tehát még nem ismert, de a konzolok esetében gyaníthatóan a szokásos PS3-Xbox 360-párosról van szó, elvégre a játék alatt az id Tech Engine dolgozik, aminek kell a kakaó. Hogy melyik Tech Engine, az persze megint nem derült ki, de remélhetőleg a Rage-et is hajtó ötödik változatnál alább nem adják a készítők - a játékot újfent a Human Head Studios fejleszti egyébként.

Bővebb infók a májusi PSM3 magazinban várhatók, de lesz egy előzetes a francia Joystickban is.

10.
10.
Irasalgor
Úgylátszik minden régebbi FPS-t feltámasztanak :D
9.
9.
adye
8: Nekem tökéletesen fut rajta.

http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=28711

Egy updatet megérne a cikk!
8.
8.
Hondoro
En nem tudom elinditani 64bites windóz 7-en. Valaki tud segiteni?
7.
7.
adye
#6: A tegnapi cikk után elővettem ismét, pont most léptem ki belőle. Nagyon rendben van az egész még mindig baromira szórakoztató minden porcikája a játéknak, talán ami most feltűnik benne hiányosságként annyi hogy az ellenfelek lehetnének picit változatosabbak. De egyébként még mindig nagyon üt!
4.
4.
megalonagyix
3#azért a kettőt nem igazán lehet összehasonlítani, a kettő között két év külömbség van, de ha már itt tartunk, szerint a Quake 4-gyel simán egy szinten van (picit korábban jött ki, ua. engine)
3.
3.
adye
Illene alá az IDT5.
Elvégre házon belül van, nem kell szarakodniuk licenceléssel meg miegymással.
Szerintem a 2006-os Pey alatt is nagyobbat villantott az IDT4 mint a Doom 3 alatt (amit ugyebár maga az ID fejlesztett).
Várós nagyon, reméljük a legjobbakat.
1.
1.
JoHnNiEE
(első) huhúúú :D
jajdevártuk :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...