Crysis 2 - launch party lesz ma és holnap

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 23.
  • Rendezvény
Link másolása
A Crysis 2 hivatalos megjelenésének apropójából két launch party-t is szerveznek itthon: az egyiket maga az Electronic Arts szervezi, a másikat pedig egy 3DS-premierrel egybekötve a GameStop játéküzletben fogják megtartani. Jó lesz viszont sietni, a buli már ma este kezdetét veszi!

Az Electronic Arts már dél óta a Mammut 2-ben lévő Saturnban állomásozik, azóta lehet ott ugyanis kipróbálni a Crysis 2-t, akár 3D-ben is. A játék megjelenésének ünneplését hatalmas koronázza meg a kiadó: ugyanide, este 8 órára várják a játékosokat, ahol nyereményesővel egybekötött játékbemutatót rendeznek a Crytek remekének tiszteletére.

A rajongók ráadásul holnap sem maradnak Crysis-rendezvény nélkül, elvégre a Mammuttól pár percre lévő GameStop játéküzlet is óriási partit rendez. Itt is lesznek nyeremények, hostess lányok, sőt a Crysis 2 mellett a pénteken megjelenő Nintendo 3DS-t is ki lehet próbálni. Ez a buli holnap lesz, és szintén este 8 órakor kezdődik majd el. További részleteket itt találtok!

17.
17.
markolo
#6: Pólót kitől tudtál? Nekünk nem adtak, mert hogy csak a sajtónak:-( De azért posztereket kaptunk, meg dobozt a legónak :-)
16.
16.
MZperX
#5: Ez érdekes meglátás mondjuk, mert a legtöbb ember dolgozik hétköznap, vagy épp suliba jár. A kis "ovisok" meg úgy is le tojják és inkább iratnak anyuval igazolást. A főnököm meg lehet kiröhögne, ha szabadnapot akarnék kivenni egy ilyen Crysises launch party miatt. :D Szóval ez pont az ovisok miatt van szerdán. >(
15.
15.
Berencsit
14.
14.
Quent1n
#13: Jólvan CDG-ban meg 9 rugó szóval akkor erről ennyit. :) Köszi a választ, megspóroltál nekem egy utat! :D Gondoltam ha tleg szenzációs áron van mittomén 6-7 ezerért akkor megveszem, de ez így nem nagy szám.

Azért egy GK-s beszámoló remélem lesz a rendezvényről! :) Amilyen ratyi volt a tavalyi BGS szerintem hanyagolom ezeket a fergeteg partikat egy ideig. :)
13.
13.
hedzsooo
#12: Nem vagyok benne biztos, de azt hiszem 8 ezer Ft volt a dobozos PC-verzio. A konzolosok mar abszolut nem remlenek, mert sajna en egyebkent sem tudtam erre menni.

Steam-en egyebkent 29.99 angol font a C2 PC-re a digitalis-formatuma, azt vettem meg. ( kb. 9900 Ft, jelenlegi arfolyamon ).
12.
12.
Quent1n
Azt mondjátok meg nekem mennyi volt valójában az a szenzációs ár amiről irogattak? :)
11.
11.
hedzsooo
Jo szorakozast kivanok az odalatogatoknak ! ;-) ( En a vilag masik vegen lakom. ^^ )
10.
10.
kekszesember
#3: Én három percre lakom onnan (H)(H) :DDD free monster powa''
9.
9.
SSJ Gábriel
#7: Ehhez hasonló meglátásom van nekem is.
De kihagytad a Halo 4-et.
(ha az 2012-es,bocs.)
7.
7.
dzsiádzsó
Nagyon jó játék, le kalappal a Crytek előtt, mindig csak egy fos techdemonak tartottam játékaikat, de ez most A+-os, és visszaszívok mindent!
Boxon is sikerült hangulatot megtartani, és a képi világ lenyűgöző, PC-n a fények, és a felbontáson kívül nem szebb sokkal, szóval ezért külön dicséret főleg hogy első konzolos portjuk.
Xboxon vannak bugok, és masszív popupok is (bár a valaha legjobban leplezett, de azért) vannak.
Bátran állítom a Skyrim, Gow, Forza, mellett simán ez is must have. És még ezen kívül is LA noir, Rage, Driver érkezik hozzánk idén. Nem is emlékszem mikor dőzsöltünk ennyi jó címben egy évben, régi szép idők visszatérnek!
6.
6.
NinjaNorb
#5: Reach party után is másnap a suliba olyan voltam mint az az...xD de azért a sok nyereményért megérte meg a pólóértxD
5.
5.
NinjaNorb
#4: Azért hogy ne csak ovisokkal legyen tele:D
4.
4.
adriano28
de mér kell mindig szerdára meg csütre rakni az iet, ménem péntekre?:D
3.
3.
Berencsit
na most káronkodhatnék, hogy az ország másik felén lakom. :( pedig imádom az ilyen partikat. :(
2.
2.
PcSanyko
#1: Háát igen!Én már vagy egy hete elküldtem ezt hírt de leis írtam blogomban!
1.
1.
Mortis
Jókor post-oljátok a hírt. B)

Mindegy. A 3DS bemutató nagyon csábító...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...