Starcraft II: Heart of the Swarm - az első teaser

  • Írta: InGen
  • 2011. május 28.
  • Videó
Link másolása
A semmiből érkezett a Starcraft II első kiegészítőjének kedvcsinálója. A Heart of the Swarm várhatóan jövőre jelenik meg, és ez az első konkrét anyag, amit láthatunk belőle, néhány concept rajzon kívül. Nos, mit is mondhatnánk? Aki az alapjátékot szerette, ezt sem hagyhatja ki.

Figyelem, spoilerek következnek. Az alapjáték története egy közepesen nagy fordulattal ért véget, ha emlékszünk, Raynor nagymester megmentette és visszaváltoztatta Kerrigant emberi formájába. Láthatóan azonban mégsem történt minden úgy, ahogy kellett volna: előkerül az elkaszált Starcraft: Ghost főszereplője, Nova, aki Kerriganre vadászik.

10.
10.
koffein
brutális. Reméljük ebből felkerül hamarosan egy HD verzió is
9.
9.
g.man580
#5 Lol tiszta értelmetlen dolgokat írsz! "... nemhogy karrigan ellopja a játék nagyrészét ..."??? ez mit akar jelenteni?? :D
"... szabadon játszható faj lessz ezentúl a kövi mmorpg ben..." ??, miről beszélsz? milyen mmo?? :D lol
8.
8.
gamerman15
7.
7.
daenath
#5: Behalok toled XD de nem is, mar behaltam :D
6.
6.
Stranger666
#5: Elhiheted, hogy hülyeséget beszélsz
5.
5.
Lordnekroseth
Spoiler : Amúgy már egyértelműen kiderült ebből számomra hogy,nehogy karrigan ellopja a játék nagyrészét(amit egyébként mindenki vár hogy róla szóljon hiszen zerg es campaing) az elején már elkapja nova vagy valami és majd raynorral kell kiszabadítani és a végén jön a nagy leszámolás Mengs ellen. Ezután felszabadulnak a zergek és (szabadon játszható faj lessz ezentúl a kövi mmorpg ben) és szabad akaratuk lessz mindegyiknek egyenként...mint ahogy utaltak is rá a kieg előtt.
4.
4.
erasmus
#1: Hát abból kiindulva hogy az első rész 1 év alatt szinte semmivel nem lett olcsóbb, simán kinézem belőlük hogy ezt is annyiért adják.
3.
3.
Stranger666
Saaaarrraaaahhhh!!!! Istenem csak tudjam, hogy alakul tovább a sztori......
2.
2.
waynerooney108
1.
1.
Lordnekroseth
A játék maga egyáltalán nem fogott meg úgy mint régen egy diabló 2. Mégcsak átlagos rts-nek sem mondanám mert van hogy egy héten nem is játszok vele. A minőséggel semmi baj,csupán számomra túl felkapott ahhoz képest hogy a többi játék ami kint van mennyivel jobb és mégsem anyira felkapott. Azért a kieget várom,bár kurvára nem szeretnék 11k-t költeni egy szar kiegre-_-
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...