L.A. Noire - DLC-zuhatag és Rockstar Pass

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 31.
  • Letöltés
Link másolása
Egy raklapnyi letölthető apróság látott napvilágot az L.A. Noire-hoz: új ügyeket oldhatunk meg, és kapunk új skineket is. Természetesen mindenki azt vesz meg, amit szeretne, de a Rockstar azokra is gondol, akik esetleg telhetetlenségükben mindent felvásárolnának: ők akciósan juthatnak az újdonságokhoz.

Miről van szó? Az L.A. Noire DLC-i inkább apróságok önmagukban, egy-egy új megoldandó ügynél, vagy ruhánál és fegyvernél nem is jelentenek többet, azonban az egyszerűség és a kényelem kedvéért a szintén ma megjelent Rockstar Pass révén együtt, jóval olcsóbban is beszerezhetjük őket.

A Rockstar Pass Xbox 360-on 800 Microsoft Pontba kerül (PS3-on pedig 10 dollárba, de ugye ott még várni kell a megjelenésre), így összességében fél áron juthatunk hozzá az alább taglalt kiegészítőkhöz. Persze meg kell jegyezzük: ez csak az akció akciója, ugyanis június 14-től már 960 Microsoft Pontba (12 dollárba) fáj majd a hozzáférés - más kérdés, hogy még így is jó 40 százalékot spórolhatunk a segítségével.

Márpedig ha L.A. Noire-fan vagy, és a DLC-ket sem veted meg, érdemes lehet a Passt választanod, ugyanis a Rockstar igazi kiegészítőáradattal lepte meg a rajongókat: hozzáférhetünk az összes előrendelői tartalomhoz, így két új ügyhöz, két ruhához és fegyverhez, illetve egy extra kihíváshoz, illetve június 21-én a miénk lehet a Nicholson Electroplating Disaster, július 12-én pedig a Reefer Madness című feladat. A választás a tiétek, mi addig itt összeszedjük kicsit szemléletesebb módon, hogy mire számíthattok - a Rockstar Pass-tulajoknak minden ingyenes, az árak egyesével történő vásárláskor érvényesek:

  • Chicago Lightning Detective Suit (Social Club tagoknak) - már elérhető
  • "The Naked City" DLC (320 Microsoft Pont - 4 dollár) - már elérhető
  • "A Slip of The Tongue" DLC (320 Microsoft Pont - 4 dollár) - már elérhető
  • Broderick Detective Suit and Gun (80 Microsoft Pont - 1 dollár) - már elérhető
  • Sharpshooter Detective Suit and Gun (80 Microsoft Pont - 1 dollár) - már elérhető
  • The Badge Pursuit Challenge (160 Microsoft Pont - 2 dollár) - már elérhető
  • Chicago Piano Machine Gun (mindenki számára ingyenes) - már elérhető
  • "Nicholson Electroplating Disaster" DLC - június 21.
  • "Reefer Madness" DLC - július 12.
14.
14.
hakydakillah
12. áááá, lassan már az ending video se fog indulni 2000 MS pont nélkül :-D
13.
13.
ZS3NI
#12: Jogos a felvetés. Jó volt látni régebben, hogy ingyen adták a kódokat ha megvettük a játékot. Most pedig minden egyes cuccért pénzt kérnek. :(
Igazad lesz a végén patchekért is fizetni kell majd.
8.
8.
shatterhand
#4: persze jobb, csak ráér ezek szerint, ha itt is már jönnek a fizetős dlc-k
A mafia 2 alapból rövid volt. Most kap 2 sztori dlc-t úgy már elfogadható. Pálne ennyiért.
7.
7.
Vopesz
Várható volt, az ügyekkel meg az előrendelői dlc-kel nincs is bajom, hisz megvannak :), de ez a fizetős öltöny már egy kicsit túlzás.
4.
4.
Quent1n
#2: Azért szerintem ez a játék jobb mint Mafia II. Annak a hangulata a grafikája, +autós-gyilkolós része jobb, de korántsem annyival mint ennek a játéknak minden más része. A Mafia II szerintem az egyik legnagyobb csalódás a játékok közt mostanában. Legalábbis nekem mindenképp. Rövid volt, túlontúl lineáris, 0 lehetőség, nuku multi. Mondjuk 15 fontot akár meg is érhet.

KenyeresB: Csak a pénzről szól az egész. Én is hányok tőle de ez van sajnos. Így is milliókat adnak el egy játékból de még több pénz kell nekik és SOHA nem elég. Bármennyire is izgalmas a modern technika, bármily jó játékok is vannak kint, én a számítástechnikában visszasírom a régi időket. Lehet, hogy akkor nem volt fullHD grafika de akkor még többről szólt ez az egész.
3.
3.
Mortis
#1: Erre mi lehetne a válasz? Hogy nem fért bele az alapjátéka...Ami persze csak süketelés.

Minden multicég ilyen. Jobb ha elfogadod.
2.
2.
shatterhand
Mafia2 dlc-vel 15font a zavviról. És nincs posta.
1éve még sokan szidták a játékot, most meg sorba ajánlják a haverok.
Inkább azt veszem meg.
1.
1.
KenyeresB
Ettől féltem. Miért kell ezt csinálni??? Mondja már meg valaki! Jó, jó, tudom a pénz meg minden, de akkor is ez már gátlástalan lehúzás. Hu de felhúztam magam ezen a DLC-zuhatagon. A helyzet az, hogy nem ezt várom a Rockstartól vagy Take Two-tól, tökmindegy. Eddig ennél jóval szimpatikusabb fejlesztő-kiadó csapat volt. Zuhanás az Activision-szintre, na ez kell.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...