E3 2011: NFS: The Run - tömény játékmenet

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 7.
  • Videó
Link másolása
Milyen is lehet az ámokfutók élete San Franciscótól egészen New Yorkig? Megindul a föld alattunk, ezerrel nyomjuk a gázt a Ford Mustang GT-nek, a zsernyákok is a nyakunkban vannak, helikopterrel lőnek ránk - ennyi nagy vonalakban az EA konferenciáján látott Need for Speed: The Run élmény.

Vajon akciófilmet látunk vagy "csak" egy szimpla Need for Speedet? Bizonyára sokat agyaltak a Black Box designerei, hogy mivel lehetne feldobni a kifulladó arcade vonalat. Oké, hajtsunk a túlélésre, ahol a száguldás közepette minden tizedmásodperceken múlik. Olykor még az autóból is kipattan a hősünk, háztetőkön ugrálva menekül a rendőrök elől, a feszes helyzeteket QTE-szegmensek legyűrésével abszolválja. Majd megint elköt egy verdát, ám lesodródik az útról, egyenesen egy közelgő vonat elé. Még a roncsból való szabadulás is a hatáskörünkbe tartozik. Akciójáték és langyos autóverseny keveréke a Need for Speed: The Run, a gameplay demót nem tudtuk mire vélni.

Szerintetek működni fog?

39.
39.
XDannyL
Hát ez nagyon tré!!! :O
Hol vannak a régi jó Need for Speed-ek??? :((( Underground-ot akarunk! ;)
38.
38.
Hubert Cumberdale
#37: Jó, talán a prostreet-et, meg a két shift-et leszámítva.
37.
37.
Hubert Cumberdale
#30: Mondjuk azért az eddigi nfs-ek realitásáról is beszélhetnénk, mert ebben kb annyi van mint a többiben :)
36.
36.
amd33
#27: Nah te is bele trafáltál a Most Wanteddel még elvoltam de a Undercovernél szarabb nfs-el még nem játszottam...
33.
33.
ezkell! :O a pro street óta az első nfs amit várok!
32.
32.
K2 The Highest
Nem igaz, hogy Nektek sosem tetszik semmi...Minden szar már csak azért is...
A fejlesztők próbálnak újítani, de nem jó...Ha megmaradnának a réginél, akkor meg azt fújolnátok...
31.
31.
simbo
Szerintem nagyot fog aratni végre van valami történet szerűsége amire már csak mozizni is lehet és fokozza a játékélményt!
Nem úgy mint az új hot purs-ban hogy elindítod a gamet és egyik versenyről a másikra ugrálsz, én 20 perc alatt meguntam!
30.
30.
NereusLaceee
Megnéztem újra, és Zoenn kérdésére válaszolva: nem fog működni.
Nem értem az egész koncepciót. Lehet pörgős és hárdkór a játékmenet szerintem anélkül is, hogy irreális mennyiségű golyót záporoztatva ránk és a környezetre, mindenkit megöljenek a rendőrök miattunk, nem is sejtve, hogy karcolás nélkül mászunk ki a minimum 7,5 - 9 métert zuhanó autónkból, ami áttöri a vasúti híd vasbeton szalagkorlátját, mint a kartonpapírt, majd kettőt pattan és végül a fejére áll. Tudom konzervatív vagyok, de a fantázia még lehet reálisnak ható is, nem csak szürreális.
29.
29.
LAZLOW20
Se rendes törésmodell se belsö nézet ,se tuning,és ugye álltiyolag a Frostbite2 dübörög a játék alatt de majdnem ugyanúgy néz ki mint az eddigi részek és mi ez a quick eventezés Heavy Rain &Uncharted meg Need for speed keverék?Nem kéne már hagyni pihenni az egész Franchise -t egy picit ?Vagy egy Underground 3 at csinálni rendes törésmodellel meg belsönézettel?Az kicsit több idöbe meg pénzbe kerülne gondolom.
28.
28.
Quent1n
#27: Vazze pont ugyanezt gondoltam. :)

Jó dolgukba már nem tudnak mit kezdeni ezzel a címmel. Holott csak egy Porsche remake kéne kicsit felturbózva azt jónapot.
27.
27.
giga321
Ez egy rakás szar. És még finom voltam.

Most Wanted volt a legjobb azóta egyre rosszabbak jönnek ki. Jó mg talán az Undercover , de ez mi ?
26.
26.
NereusLaceee
#10: Ezért mondom én is:
ezz nagyon gáz! :D
25.
25.
Darox
nah most van az a pillanat hogy elég lenne The Run néven kiadni, mert hogy NFS-hez bizisten aligvan köze! a játék így első ránézésre tetszettős de majd meglátjuk misül ki belőle!
24.
24.
n_csacsi
végre nem csak arról van benne szó, hogy versenyezz, keress pénzt, fejleszz, üldöznek a zsaruk, stb...végre vmi kevertség...szinte mintha a Fast And Furious filmeket játszanám :D Normális karakter, nem vmi elsötétített maszkos alak, széteső tájak, áh maga a menny! Már vártam egy ehhez hasonló játékot! :D
23.
23.
Motig
#3: hát úgy pontosan
elején még gondolkodtam hogy ha nem lene ott a NfS akkor még talán talán de a végére meg rájötem hogy ez sehogy sem... kár érte.. bár lehet mire megjelenik jobb lesz de hát az meg mesze és ez a vidi meg elégé elvite a kedvem
22.
22.
hakydakillah
Engem érdekel :-) Ez a kevert stílus lehet rohadt jó is, de el is lehet rendesen cseszni :-)
21.
21.
Neo1989
Végre lesz benne éjjeli versenyzés hurrá :) a carbon óta nem volt nekem már hiányzott am tetszik h ki lehet szállni a kocsiból :)
20.
20.
Mortis
No. "Újítás". Örüljek vagy fikázzak? Lássuk csak: nem szeretem az autós játékokat és a hülye akciózásokat sem. Ebből mi tűnik ki? Hogy nem az én játékom lesz, bár a stílusában megvan az esélye a sikerre.
19.
19.
gucho
nekem bejött, izgalmasnak tűnik
17.
17.
szogyenyi
érdekes...meglátjuk mi sül ki belőle
16.
16.
Jinbobo
Nekem nagyon tetszik! Erre aztán tényleg senki sem mondhatja hogy átlagos! Én tuti megveszem!
15.
15.
Slik
nekem tetszik, végre nem egy átlagos versenyzős játék... lehet nem nfs, de ha az lenne... az lenne a baj, hogy már megint ez? ilyet már láttunk!
14.
14.
temes69
#7: én gamepaddal toltam, úgy teljesen jól lehetett irányítani. amúgy meg minek sztori egy ilyen játékba? nekem maximálisan bejött a kiválasztom a versenyt és megyek. és ami nagyon bejött még, hogy nincs benne drift.
13.
13.
Nathan
mi ez Uncharted 4 anyi bunyó van benne :D
12.
12.
dean winchester
qte need for speedbe ? odabasz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...