E3 2011: DmC - az első játékmeneti pillanatok

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 8.
  • Videó
Link másolása
A Capcom alapos újragondolást szán a Devil May Cry sorozatnak, ennek legszembetűnőbb jele az új fizimiskával megáldott Dante. Félre a metroszexuális sztereotípiával, a japánok kicsit megemberelték magukat, hiszen, mint az a trailerből is látjuk, a hentelés szellemiségén tényleg nem eshet csorba.

A Ninja Theory gondozásában készülő DmC-t a Tokyo Game Show-n mutatták be tavaly szeptemberben, ám a Capcom az E3-ig várt az első gameplay jelenetek tisztázásával. Az új Dante abban hasonlít leginkább elődjére, hogy ő is utálja a démonokat, nemtetszésének pedig nem csak a szavak erejével ad hangot.

Fehér haj nélkül is van élet, csupán a város omlik össze mellettünk a stílusos vérengzés közepette.

Dátum még nincs, a DmC PS3-ra és Xbox 360-ra jelenik meg.

36.
36.
Raziel88
Ekkora ****-t, gratulálok Ninja Theory. :(
Szánalmas ez az emo gyerek.
35.
35.
Yeromos
éljen a TR, a legend óta az összes részt kitoltam, és nem bántam meg eggyiket sem, ezt is nagyon várom, én nem félek a változástól, végre nagyot újítanak. Ugyan ez a véleményem erről a játékról is. a 3 és a 4 részét kitoltam 100%-ra annyira tetszettek. Remélem ez is kijön PC re. a párhuzamos világok közti átmenet nagyon bejön, és úgy vettem észre, hogy a harcrendszert is nagyon kiélezték a légi vagdalózásokra, még a régieknél is jobban.
34.
34.
rossitibi
keiji maeda az összes hozzászólásoddal egyetértek! 1 éve várom ezt a videót! és hát nem nyugodtam meg! A harc picit jobban tetszik mint a mai hasonló játékok többsége,de messze messze elmarad a régi dmc-ktől! A főhősről inkább nem mondok véleményt,a boss itt a végén röhejes gusztustalanság! Nem értem mért nem lehet tökös kemény démonra hasonlító ellenfelünk ami nem egy takonyban úszó undorító valami,a zene vicc..na és mik ezek a buzi kamerák? Nem tudom...szegény Larát én fikáztam és az első képét Rambo-hoz hasonlítottam,de visszaszívtam mert mostmár tetszik,igaz nem volt sose a kedvencem,szóval nem keseregtem miatta,de ezzel nem tudom mikor barátkozom meg! A régi trailereket én is ezerszer megnéztem,és mocskosul vártam már,de ezek,hát...ha nem tudnám mi akar lenni lehet simán átlépnék rajta!
33.
33.
Adamknight
A feliratok alapján meg úgy néz ki, mintha a csávó beszívott volna és ezért nem olyannak látja a várost, mint amilyen. Komolyan elgondolkodom azon, hogy a story annyi lesz, hogy az elején beszívunk, és a szegény öreg néniket "démonoknak" látjuk, a végén meg lepuffant minket egy zsaru súlyos testi sértésért. XD Ezt a gamet tuti kihagyom...
32.
32.
Alvess
nekem még a zene is tetszik ami alatta van csak komojan ezek a baba arcu ellenfelek hááát sanszos :S
31.
31.
Mortis
Nekem a játékmenet is elég gázosnak tűnik. Nem mozdult meg bennem semmi a nézése közben, sőt, egyszer ásítottam is. A grafika sem nagy szám, a főhős, bár mérsékelték, még mindig nagyon töketlennek tűnik. Nem az én játékom, még mindig nem.
30.
30.
Sheodon
Lehet itt szidni meg dicsérni a játékot, de az sokat elárul, hogy a hivatalos E3 videónál, amit a Ninja Theory töltött föl, le KELLETT tiltani az értékelést...

Aki nem hiszi: http://www.youtube.com/watch?v=GixCzw9vjek

Látszik mondjuk az, hogy elkezdtek minimálisan, de hallgatni a rajongókra. A fehér haj végre megjelent, és az emó frizurától megszabadult a srác. De ettől persze még mindig, mérföldekkel jobb karakter Dante. Sokkal karizmatikusabb.
29.
29.
hakydakillah
27. Respect, tökéletesen megfogalmaztad a mondandómat. A TR is ízlések kérdése, nekem nagyon bejön, és ha lehet virtuális világban férfi szemmel értékelni egy karaktert, akkor ez a természetes szépség sokkal jobban néz ki, mint az a halálra operált régi Lara :-)
28.
28.
thelegendary
Na azzé beficcen Afehér haj... :P
27.
27.
keiji maeda
#25: az új Lara végre ugy néz ki mint egy igazi nő végre jól kinéző és jó hangulatú játék lesz belőle igazi kaland , az új részével jó irányba indult ez a tomb raider. SP-t meg szerintem ne védd aki fluorral együtt a 15 éves picsákból él közbe meg mindkettő nem igy kezdte a stílust én emlékszem Fluor -ra amikor még Fluorid néven 2004ben megnyert egy hip-hop versenyt a klipjével meg a zenéjével és ott pont arról énekelt hogy nem a tv-ben divatmajomnak kell lenni stb..... erre meg pont az lett belőle , sp vel az élen az ő zenéjük sosem marad fent 1 évnél tovább , és ez a devil may cry már most látom rajta hogy nem lesz az a játék amit fél év mulva is emlegetni fognak húh az igen ütős játék volt viszont a régit még ma napig megemlítjük . de persze mindegy mindenkinek van egyedi véleménye neked lehet tetszik SP lehet tetszik ez a DMC is hát nem számít te szíved ügye , deh ez a játékot akkor se hasonlítsuk össze a régi hangulatával
26.
26.
keiji maeda
#22: szerintem meg pont hogy nincs benne a régi hanulat ahoz kéne dante beszólásai meg belenevetése meg a hangulatos ZENE ami itt altató ,és gagyi
25.
25.
M.invisible
Az új Tomb Raider Lara-ját miért nem fikázza senki? Arra is rá lehet mondani ennyi erővel, hogy köze nincs a régihez! Ott éppenhogy férfias tulajdonságokat kapott a főhős.
Úgy vélem, hogy inkább az a divat, hogy leszóljunk valamit. Azokat a hsz-eket el tudom fogadni, akik azt írják, hogy nem tetszik nekik az új karakter, függetlenül attól, hogy fanok e, viszont akik "gay", meg "emo" jelzőkkel dobálóznak, és szarozzák a játékot csak azért, mert nem olyan, mint a régi részek, azokét már kevésbbé! Ez olyon, minthogy SP-t is divat buzizni, aztán fingja nincs sok embernek a dolgokról.
24.
24.
gucho
anno még ps2-n nyomtam... most egyáltalán nem kötnek le az ilyen stílusú játékok
23.
23.
Robbie17
Nem értem mér emozátok le lehet látni videóban már rövid a haja..
Szerintem nagyon vagányul nézz ki!:)
22.
22.
-T0ng-
Mikor megláttam a főhőst először én nagyon szkeptikus voltam...Most viszont, hogy láttam a főhős különleges képességénél azért előjön belőle a fehér hajú Dante, kicsit megnyugodtam...Ráadásul a játék teljes mértékben adja a DMC hangulatot. Remélem a PC-t is meglátogja, ahogy tette a harmadik és a negyedik rész.
21.
21.
arhatati
#19: Kérdés: mostanában én látom úgy, vagy a capcom tényleg kicsit lejjebb adta a színvonalat..:)) A harcrendszer mit sem változott, ebben rövid videóban..a főszörnyszerűt meg inkább hagyjuk:))
20.
20.
FU€GO
Nem rossz....csak ez a nyámnyila srác.....De legalább már a kard is kisebb!Gondolom ezt is nehezen bírja el.A régi kari jobb volt sokkal sztem.
19.
19.
keiji maeda
#18: én tuti nem fogok mert ez egy divatgame lesz a mostani 13-14 évesek kedvence lesz , de legyen igazad legyen jó játék akor én el fogom ismerni hogy jó játék lett tévedtem , csak bizony ezek a videók anyira gagyik számomra ez is altató jellegű volt holott hangulatos pörgős "Ezt ved meg" videóknak kéne jönniük a játékról , és ez a zene hányinger nem gyözöm elégszer hangoztatni :)
18.
18.
attila 999
en azert kivancsi lennek majd arra,hogy az a rengeteg ember mit fog csinalni a jatekkal mikor kijon es 8,,,8,5,,,vagy 9 pontos ertekeleseket fog kapni,..de szinte biztos hogy sunyin lapittanak,es beallnak a sorba hogy jatszanak vele.
17.
17.
hakydakillah
Azért látszik, hogy megijedtek, mert ebben a videoban már nem nagyon látni a randa pofáját :-D

De írok nekik egy újabb levelet, mert úgy néz ki nem fogadták el a javaslatomat, miszerint MI DMC fanok elfogadjuk a játékot, ha átnevezik erre:

DGC – Debil Gay Cry- ra :-D
15.
15.
M.invisible
Eddig csak az első rész amivel játszottam ugyan, de nem toltam végig (ami sokak szerint a legjobb rész), mert nem volt PS-em akkoriban. A többit mind nagyon szerettem, az anime-t is megneztem. Szóval nem mondhatjuk, hogy ne ismerném a sorozatot! Nekem sem tetszik nyilván az eredeti főhős kiiktatása, de nem is vagyok annyira beszarva, hogy úristen most aztán a játék így már szar. Valaki azt írta, hogy ez egy előzmény, javítsatok ki de én úgy tudom, hogy újragondolás: reboot. Tény, hogy nem olyan cool a karakter, mint az "igazi" Dante, de így trailer alapján annyira nem is bántja a szemet, hogy mondjuk egy-egy napiszaros emo gyerekhez kéne hasonlítani. A lassú mozgás sem teljesen igaz, mert mikor aprítasz semmivel nem lassabb az előző részeknél. Amikor meg a meghátráló démonok után megy, az meg pont lazaságot akar kifejezni. Az ellenfél kúszik, ő meg csak utána sétál, mert hát minek a sietség? Félreértés ne essék nem akarom védeni a játékot, hiszen még ki sem jött, keveset tudunk róla, de úgy gondolom, hogy a fikázás is felesleges.
14.
14.
attila 999
jo leszz ez.mindegy hogyan nez ki dante.legalabb olyan jo leszz mint a 4 es
13.
13.
Inmediasress
Hát ez elég gyenge. Őszintén szólva a sorozat egész lényege a laza karakter volt szinte mindig is nem pedig egy emó pöcs. Tudom én hogy a japánok felpörögnek ettől az emó stílustól de hát ha eleve azt akarták elérni hogy nyugatiasabb legyen a játék az által hogy nyugati fejlesztőknek adták, hát benézték. Ha mellé még Dante beszólásit is lecserélik valami filozófiai maszlagra akkor tényelg lőttek a sorozatnak.
12.
12.
Lordnekroseth
Háááát nemtudom,de az 1 óta rengeteg változáson ment át...de a SZUPERCOOL főhőst aki igazából vitte a sorozatot előre a sajátos coolságával lecserélni...azért szerintem baromság volt. De azért lássuk milyen maga a játék. És respekt azért hogy ŐK igenis képesek változtatni nem úgy mint az FF....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...