Visszatér Duke Nukem, Wii U-n is lehetséges

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 22.
  • Hír
Link másolása
A Take-Two elnöke, Strauss Zelnick kerek-perec kijelentette, hogy biztosan találkozunk majd új Duke Nukem-játékkal a jövőben, és a cég komolyan gondolja, hogy támogatja a Nintendo új üdvöskéjét, a Wii U-t is. A Forbes magazinnak adott interjújában pontos részleteket nem árult el, de ez is valami.

Bár még semmit sem tudni a folytatásról, már szinte tényként kezelhetjük, hogy nem a Duke Nukem Forever volt az utolsó játék a frencsájz életében, mely a halálos egysoros mondatokkal operáló machóval próbál sikert aratni a lányoknál és a játékosoknál egyaránt. Ahogy azt Strauss Zelnick kifejtette, szeretne még látni új Duke-címet a társaság életében.

Persze minden függ a gazdasági lehetőségektől, és ez nagyon befolyásolja a szórakozást. Nagyon kreatív emberek kezében van az irányítás szerencsére, nem akarnak abba a hibába esni, hogy csupán a hype-ot lovagolják meg, még akkor is, ha a dömping lecseng - ködösített a Take-Two első embere. Nem kizárt, hogy újra felmelegítik az ötletet, hiszen dacára a közepes kritikáknak, a Gearbox szépen kikalapálta a DNF-et. Nyitott az út a folytatás előtt.

Zelnick továbbá kifejtette, hogy komolyan ápolják a kapcsolatot a Nintendóval, a Wii U kapcsán. Már korábban is fejlesztettek velük, akkor még Wii-re: a Carnival Games után látták az új platformot, és nagyon izgatottak miatta. Ha lesz kellő kreatív lehetőség, és adottak a gazdasági lehetőségek is, bele fog vágni a Take-Two.

Tegnap este óta egyébként mindenki számára elérhető a Duke Nukem Forever demója, Xbox Live-on és Steamen.

12.
12.
Ra1D3n
#11: Szerintem ez a 2012 világvége dolog mostanra már annyira lecsengett, hogy ma már szánalmas semmint vicces... Mikor volt az említett film premierje? 2009-ben? Szánalom...
11.
11.
Moldren
nembaj gyerekek ezt már biztos nem éljük meg
12 év fejlesztési idő(igen tudom hogy a végleges DNF fejlesztési ideje nem 12 év volt de számomra akkor is annyi)
jövőre meg világvége el ne felejtsétek
10.
10.
Deadzone
9.
9.
Deadzone
8.
8.
Netsu
#7: Hát én se nagyon értem, hogy miért kell pont egy demón spórolni. Évekkel ezelőtt egy játék körülbelül elképzelhetetlen volt demo nélkül. Manapság meg legszívesebben még azt is pénzért adnák.. :)
7.
7.
#6: Egyébként ezt nem is értem, hiszen ma már minden játék fejlesztő környezetben készül és csak pár idióta "hardcodeol" játékot ! :) Ez azt jelenti, hogy leállítani a játékost egy ponton, egy click az editorban és a script engine már el is készítette a demot. Aztán nyomsz egy "game publish" gombot és már kész is a release. Iszonyat nagy meló ! :)))
6.
6.
Netsu
#5: Ez ma már teljesen általános jelenség, a játék minőségétől függetlenül.. Legalább jött, és ez a lényeg, mert manapság ez a demo kiadás már hatalmas nagy luxus..
5.
5.
falselight
vajon miért csak megjelenés után jött a demó?
4.
4.
MistaPriest
3.
3.
Ne így gondolkodj, ez nagyon nem helyes... Gondolj arra, hogy ők is megkapják... Elvégre, nehogy már jobb legyen nekik, mint nekünk és kimaradjanak ebből az élvezetből. :)))
2.
2.
Józsi_Doe
Ha még egy ilyen szart ki mer adni, akkor a 2k games atomot érdemel! Nuke'em Duke!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...