Warhammer 40K: Space Marine - ilyen lesz a multi

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 4.
  • Videó
Link másolása
Újabb trailert kaptunk a szeptember elején érkező Warhammer 40.000: Space Marine-ből, a videó a játék többjátékos részét fogja bemutatni. Bár mi már abban is reménykedünk, hogy végre fogyasztható lövölde kerekedjen ki a cím alatt, egy jó multi után már abszolút fülig érne a szánk.

A Warhammer 40.000: Space Marine biztosra megy, és a jól bevált receptre épít a multiplayer módban: több különböző kaszt közül választhatjuk ki a játékstílusunkhoz leginkább passzoló karakterosztályt, majd ha megvan az irány, 1,8 milliárd különböző módon variálhatjuk hősünk kinézetét - jól döntsünk, mert TPS-ről lévén szó, folyamatosan bámulnunk kell az így összerakott páncélunkat. A játék szeptember elején érkezik PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra - a mostani trailert Nathan küldte be, köszönjük!

11.
11.
Darox
#10: Tudom, de eddig nemvolt hír amiben panaszkodhattam volna erről, de most végre bepótoltam!
10.
10.
shatterhand
#9: a szeptemberi dátum már pár hónapja biztos be van lőve
9.
9.
Darox
De miért pont Szeptemberben adják ki? Úgy szeretem mikor beígérnek egy játéko Augusztusra, mert akkor szinte biztos hogy eltolják Szeptemberre. Na mind egy, a lényeg nagyon várom ezt a játékot, nagy Warhammer 40,000 fan vagyok!
8.
8.
Nálam is teljesen rendben van a játék eddig :) Jól fog mutatni a Dawn of War RTS-ek mellett.
7.
7.
felegyi
Szerintem felesleges levonni következtetést addig amíg ki nem jött... minden tekintetben most have! Idén Witcher 2-t vettem eddig meg mert megérte a pénzét, ez lesz a következő :)
6.
6.
shatterhand
Valódi gameplayből az összeset láttam már és nekem tetszik.
A baromi ronda jelzőt meg oda tenném ahová való.
5.
5.
Necreon
#2: Főleg mert a Dawn of War II-ben használt engine-t használja a játék is, ezért baromi ronda :).

Érdemeres nézni valódi gameplay-t (a német gamestar oldalán pár hete volt egy csomó, csak meg kell keresni), azokból sajnos kiderül hogy ritka gagyi lesz, és a közelharc is abból áll majd hogy csapkod ki merre lát, a szerencsésebb, és nem az ügyesebb jön majd ki győztesként :(.
3.
3.
AnimeWarlord
2.
2.
tommy93
Anyád! Mintha a WH40000 RTS-t néznék TPS nézetbe.:D Nagyon állat, várós.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...