Demót kap a Warhammer 40.000: Space Marine

  • Írta: InGen
  • 2011. augusztus 16.
  • Hír
Link másolása
Az év egyik legjobb akciójátéka lehet, mégis kevés figyelmet kap a Warhammer 40.000: Space Marine. Talán azért, mert idén jön a Gears of War 3 és az új Call of Duty is? Ezek a címek biztos nem fogják zavarni az igazi Warhammer-rajongókat, a játék minőségéről hamarosan egy demóval győződhetünk meg.

Milyen lesz a Space Marine? Nos, az biztos, hogy a Warhammerhez méltó módon hatalmas mészárlások kapnak benne helyet: a legendás űrgárdistákkal ezerszámra darabolhatjuk az orkokat. A single player mellett a cím másik fő erősségének a multiplayert szánja a THQ, ahol a középpontban a csapatalapú 8 vs. 8 csaták kapják a főszerepet.


Mindenki legnagyobb örömére pedig az augusztus 23-án megjelenő demóval élőben is megízlelhetjük, milyen is lesz a végleges cím. A kipróbálható verzió két pályát kap majd: az egyikben az űrgárdisták kedvenc tevékenységét, az orkok nagyipari irtását tapasztalhatjuk meg, a másikban pedig próbára tehetjük a Jump Packet. Utóbbi emberünk hátára szerelhető, és szép nagy ugrásokat hajthatunk végre a segítségével, illetve használhatjuk arra is, hogy a földre érkezést kissé elnyújtva inkább lekaszáljunk vele néhány rosszarcút.

A demó, a végleges játékhoz hasonlóan, PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra is megjelenik.

6.
6.
Darox
Igen! Köszönöm! Tényleg létezik még igazság! Egy játéknak nem csak hogy lesz demója, de még PC-re is! Ez most felvillanyozott. Ha jól rakják össze (amit nagyon remélek) akkor valószínűleg a demó után jön az előrendelés Steamen!
5.
5.
shatterhand
#4: 3féle kaszt (ezek a szokásos dolgok,hogy lassú ,de nehézfegyvert cipelő vagy jetpekkel repkedő, de cserébe csak csapkodni tud többnyire, meg lesz a sima katona aki normál fegyverrel lő, meg talán kicsit tud csapkodni is)

De a kinézet az a space marine-knál 7-8 féle rend közül választhatod (ultramarines,blood angels, imperial fist,stb,stn). Chaos marine nem volt abban a videóban ahol ezt láttam.
Itt a videóhttp://www.youtube.com/watch?v=IlurHvYx0Ro
4.
4.
wildláma
#3: nem csak 3 fajta típussal lehetsz multiban?
3.
3.
shatterhand
#1: sztori részben space marine
multiban meg vannak a space marine rendek (7-8 fajta közül választhatsz és customizálhatod, festheted ezerrel), meg a káosz marine-k
2.
2.
A multiban lehetsz káoszgárdistákkal, de az alapjátékban nem úgy lesz mint anno a stratégiákban, hogy több frakció van. Single-ben a sztorivonalat vihetjük végig.
1.
1.
AnimeWarlord
Azért remélem lehet majd benne a többi fajjal is jáccani. Pl kipróbálnám az imperial guard frakciót vagy a káoszt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...