Fallout: New Vegas - videón a Lonesome Road

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 15.
  • Videó
Link másolása
Lehet megkövezni az Obsidiant, hogy finoman szólva nem volt hiba nélküli a Fallout: New Vegas, abban azonban egyetérthetünk, hogy a DLC-k készítéséhez nagyon értenek. Nem csak holmi plusz fegyvereket tartalmaz a csomag, hanem egy igazán hangulatos küldetésfolyamot. Közeleg a megjelenés!

Az biztos, hogy halasztás terén sem kell félteni az Obsidiant, de üsse kő, a Lonesome Road DLC szeptember 20-án végre megjelenik. A történet szerint kapcsolatba kell lépnünk a Courier Sixszel, ám a küldetés szinte a senki földjére visz, egyedül kell helyt állnunk, sőt még az alapjátékból kimaradt titokra is fény derül benne. A csomag 9,99 dollárba vagy 800 MS pontba kerül, PC-re és PS3-ra csak az xboxos verzió után érhető majd el a DLC.

6.
6.
SütiMester00
#5: hogy érted hogy karaktert importálni? bármelyik karakterrel megcsinálhatod a dlc-t. törölttel meg már nem szal lehet pipának lenni :P
5.
5.
Ecneb
ebben lehet karaktert importálni? mert ha igen nagyon pipa leszek mert 3 napja töröltem az előzőt!
4.
4.
Darox
Hát... New Vegas-ban a Fallout 1/2-ből átvett dolgok tetszettek, de ami kiverte nálam a biztosítékot az az optimalizálatlanság volt... Ez a DLC nagyon jónak néz ki, tetszik ez a konkrét világ vége hangulat, a New Vegas picit "steril" volt nekem. Arra lennék kíváncsi hogy a Patch-ek mennyit javítottak a játékon?
3.
3.
SütiMester00
én továbbra is csak azt mondom hogy megvárom a GOTY-t amin rajta lesz az alap játék, a dlc-k és gondolom a fegyver dlc-k is. :D
2.
2.
TheGuwrovsky
Istenem de jó, hogy végre átálltak a Fallout 1-es/2-es zenékre! A sima New Vegasban még volt egy két "új" zene, de azokat totál lenyomták a klasszikusok!
1.
1.
Yetikee
de felidegesít hogy minden csak boxra jön ki hamarabb !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...