World of Warcraft XBOX-on?

  • Írta: szabi
  • 2005. június 16.
  • Hír
Link másolása
A Blizzard felvette a kapcsolatot a Microsofttal... Érdekházasság van készülőben?
A Blizzard egyik góréja, Paul Sims azt a kijelentést tette, hogy "felvették a kapcsolatot" a Microsofttal. Hogy ez mit jelent? Nos hát, kedves gyerekek, ez azt jelenti, hogy ez a cudar világ, melyben élünk és játszunk, tényleg csak a pénzről szól.

Hisz az XBOX 360, mint kiderült, kevesebbet tud, mint a PS3, ám hamarabb fog megjelenni (mégpedig a csúcsdöntögető karácsonyi szezonban), így jelentős hendikeppel indulhat a következő generációs konzolok háborújában. És a technikai hátrányt persze csak egy dologgal lehet ellensúlyozni: marketinggel. Minél nagyobb neveket sikerül megszerezni az új XBOX számára, annál többen fogják megvenni.

Eddig ez tiszta, viszont az, hogy a kifejezetten PC-re fejlesztett World of Warcraft mennyire fogja megállni a helyét konzolon, billentyűzet és egér nélkül, problémákat és kételyeket vet fel.

Ám a Blizzardos gyerekek ügyesek és okosak, pláne ha sok pénzt dugnak az orruk alá...


5.
5.
Avium
sztm mindenkeppen lesz bill es eger X-hez
4.
4.
Myko Alto
Azért ez szép, hogy mindig ki tudnak találni olyat, amitől csak nézünk nagyokat! :D
3.
3.
Ca$h
Jaja... dem eg mekkora... zjhuhuhuhuuhhhhuuujjj! Tud valamit ez a William kollega... ;)
1.
1.
lewton6
megoldják a blizzardosok.
1.
1.
Myko Alto
Nézd, igazából itt mégjobb üzlet van kilátásban, mert szerintem azonnal elkezdik árulni X360-hoz a billentyűzetet és egeret, hogy tudjanak WoW-ozni az emberek Xen! :D Isoznyat kasza lesz ez, ha tényleg kiadják a WoW-ot X360-ra! :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...