Ne telepítsd fel az Xbox 360-as Skyrimet

  • Írta: InGen
  • 2011. november 13.
  • Hír
Link másolása
A Bethesda játékai általában nem a hibamentességükről híresek, bár mondhatnánk, hogy egy ilyen nagy és összetett programban elkerülhetetlenül akad néhány apró gikszer. Nos, ezek egy részét a Bethesda már az elsőnapos patchben javította, néhány azonban megmaradt.

Az első napon azonnal telepíthetővé vált 1.1-es patchben a Bethesda már számos olyan hibát javított, melyek esetenként előfordulhattak a fejlődési rendszerben, a harcban, és néhány más, játékmechanikai apróságban. Az Xbox 360-as verzióval azonban adódott még egy kis probléma.


Sokan észrevették ugyanis, hogy amint feltelepítették a játékot, néhány textúra esetenként kisebb minőségűre skálázódott, és elfelejtett utána visszaskálázódni. A Bethesda egyébként azt nyilatkozta, hogy a játék erősen támaszkodik az Xbox 360 cache-rendszerére (vagyis a merevlemezre helyez el ideiglenesen adatokat), így egyáltalán nem probléma, ha nem telepítjük fel a játékot egyelőre, a grafika minősége semmit nem változik.

A javítás persze hamarosan érkezik, így azoknak, akik esetleg már feltelepítették a cuccot, valószínűleg nem kell sokat várniuk a megoldásra.

15.
15.
LtGlove
A csata hevében nem érek rá a textúrákat csodálni. Én igenis feltelepítettem, mert nem fogom folyamatosan azt hallgatni, ahogy a lemez teker.
13.
13.
Extol
#12: Nem fog jönni Construction Set, legalábbis nem úgy fogják hívni, hanem Creation Kit, de gondolom hasonlóan fog működni mint az elődje. Másrészt a modderektől ezen téren ne várj megváltást, Oblivionban sem a meglévő játék feljavítása volt az elsődleges cél a jobb moddereknek, hanem az új tartalom hozzáadása.
12.
12.
Veldspar
#3: Ne félj, amint kijön a Construction Set, a rajongók kezelésbe veszik Skyrimet és töltheted a sokgigás textúrapakkokat :)
11.
11.
simon 555
ebben most mi akkora tragédia?aki feltette törli és kész...
9.
9.
strike19
Gondolom a hiba hasonló mint a Rage-nél.
7.
7.
dzsiádzsó
Ezt nem értem, ha akarom letörlöm, és így nincs gond, ez nem végleges, itt meg már vki sajnálja azokat akik feltelepítették :)

Amúgy a játék retek ronda textúrákkal dolgozik, és csupán néhány skálázható objektumról van szó, ugyanis a legtöbb ps2 szinten van, így nem nagy érvágás, mondhatni fel se tűnik, hogy nem töltötte be a kardod, vagy a kezed high textúrját.
A probléma se jelentkezik mindig, és amúgy is javítják mire végigolvasod a cikket :)
6.
6.
X360_FaNbOy
A csaj a képen olyna mint Queen Myrrah a GoW-ból :D
5.
5.
MoRT2195
#4: Én is azt hittem, hogy valami nagy gond, például kibannolnak live-ról vagy hasonló :D
4.
4.
Robbie17
Cím alapján azt hittem nagyobb tragédia de ez szinte semmi :D
3.
3.
Hubert Cumberdale
PC-re kiadhatnának egy HD modell és HD textúra pakkot, mert nagyon gyengusz a grafikai felhozatal ezen a téren.... :P
2.
2.
Csemegekukorica
#1: Ne sajnáld mert rohadt jó játék :D
1.
1.
3lectrik
Én nem vagyok Xbox 360 tulaj de akik telepiteték a játékos azokat sajnálom kicsit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...