Ilyen lesz a beszélgetés a Guild Wars 2-ben

  • Írta: InGen
  • 2011. november 14.
  • Videó
Link másolása
Habár valószínűleg a beszélgetési rendszer nem az a dolog, ami a legtöbbeket érdekli a Guild Wars 2-vel kapcsolatban, ezért megpróbálom egy kicsit feldobni: mindkét új bemutatóban látszik egy-egy csöcsös csaj is! Amúgy meg a rendszer sem rossz egyébként.

Reméljük, hogy a Guild Wars 2-ben nem a beszélgetések lesznek a legjobb részek, mint ahogy sokak szerint ez a helyzet jelenleg a Star Wars: The Old Republic esetében. Mindenesetre az egymás mellett álló, filmszerűen animáló karakterek jól néznek ki.

11.
11.
Lordnekroseth
igazából nem az számít, hogy mást láss. Vagy más lásson különlegesnek. A gw 1 ben sem ez volt a helyzet. Inkább az hogy te magad lásd annak a herod.
Mmm kicsit olyan ez mint a Mass effect ben. És ha jól látom arra próbál a Gw is és az Sw is hasonlítani. Ami valójában szerintem gigantikus haladás az Mmo stílus részről, hogy próbál interaktív lenni.
10.
10.
HerodPK
#6: én értem amit mondassz de ettol még nem érzem magaménak a karaktert ugyan ugy mint a wowban...ha elszalad melettem fingom sincs kivolt maza nevérol....... meg hogy parbeszéd zéro.....amugy az ilyesmit hivjak anak ha valami interaktiv:)...mikor a karaktered mint jellem vagy mint 1 arc igen is érvényesul a jatékban nem csak 1 a 12 milliobol:).......de ezen felul szerintem az SW csinalja jol azzal hogy veszi a faradsagot és szinkronizal mindent:) ezaltal a karik beszélgetnek....nem csak ugy van.....vaalmi poszter elott és bevag 1 nyakvakaros scriptet....mikor nem is passzol oda....plana ha 3 napig koma félében volt:) heh......ez fail szerintem GW2...
9.
9.
Lordnekroseth
Mármint az újítás hogy arckifejezése van a karaktereknek vagy az hogy külön bejátszás a cutscene és a párbeszéd? Mert ezt már egy rühös mmo ban sem láttam az tuti pedig vagy 30-40 el már játszottam.

Az hogy mint rpg ben új...hát nem új dolog, de azért megnézem, hogy mekkora külömbség van az Aion ban pl az arckifejezések között és itt. Mégha 10 szer jobb engine-t is használnak, nem épp nagy szám.
8.
8.
Stranger
Ez a legnagyobb újítás, hogy külön videó kellett neki? trololol De kajak azt hittem, hogy ez alap egy mai MMO-ban...
6.
6.
Lordnekroseth
Nekem tetszik, főleg azért mert olyan mint az 1 ben. Ott a karaktered. Él,lélegzik,beszélget az Npc-kkel. És nem csak egy Xy 3 adik "hero" aki jön megmenteni a világot, ellentétben a wowal.

Az 1 ben is éreztem, hogy az én karaterem van ott az ostromnál, ő védi meg a sunspear-eket a tárgyaláson és így igazi hős hangulatot kap a karaktered, nem egy arc nélküli 30 adik tucat Dps akárki vagy.
4.
4.
Ecneb
Ez első sorban azért lett ilyen, mert a legtöbb mmo-s emberke, nyomogatja a párbeszédeket és le sem sz@rja, hogy mi van benne?
3.
3.
vytros
Ezt a párbeszéd-rendszer "kiemelést" szerintem ne erőltessék :D
2.
2.
Terawatt
#1: Tervezett closed beta még idén lesz, megjelenés a béta alakulásától függ.
1.
1.
giga321
Ez mikor jelenik meg fiatalok?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...