Kingdoms of Amalur - harcolj stílusosan

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 23.
  • Videó
Link másolása
Az már bizonyos, hogy a Kingdoms of Amalur: Reckoning harcrendszere számtalan stílust vonultat fel, mindenki megtalálhatja a saját vérmérsékletének leginkább megfelelő módszert. A legújabb előzetes pont ezt ecseteli nekünk. Van élet a Skyrim és a The Witcher 2 után is.

Ha már maga R.A. Salvatore működik közre a sztori megírásában, nagy baj nem érhet minket. Pedig a Kingdoms of Amalur igazi nyílt világú szerepjáték, még akkor is, ha története sokkal földhöz ragadtabb. Harcolni kell, de nem mindegy, hogyan! Lássuk, hogy a fejlesztők miként képzelik el:

A játék jövő februárban érkezik PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

26.
26.
Mr.C
Szép és intenzív... kell.
25.
25.
Archondelta
#9: Először is, nyugalom. Másodszor pedig meg sem magyaráztam, hogy miért zseniális, de Te máris levontad konzekvenciaként, hogy hülyeség amit írtam. Ennek ellenére kifejteném, de ha ismét arrogáns fröcsögést kapok válasz gyanánt, akkor onnantól kezdve befejeztem a vitát.

Már rég nem láttam játékot, ami ennyire egyben lett volna. Ötvözi a régi szerepjátékok hős-centrikus mivoltát, az Elder Scrolls/Gothic openworld vonallal, illusztratív művészi irányzattal, normálisan kidolgozott C&C rendszerrel, néma főhőssel (rendkívül fontos és helyes döntés narratíva szempontjából), sziklaszilárd, 10ezer évnyi háttértörténettel, profi szinkronszínészek közreműködésével, miközben összetettséget kölcsönöz neki a mai indie RPG-kben még mindig népszerű szinte végtelen számú kaszt és skill kombinálás, a régi hardcore RPG-k taktikus mivolta. Az utóbbi kettőt pedig látványos, és akció-RPG-ket megszégyenítő módon folyamatos és gyors harcrendszer keretein belül tárják elénk.

Bár tudom, én vagyok a zacskót fejére húzó hülye, aki értékeli azt, hogy egy stúdió tudja, mikor kell engedni és húzni a szíjon ahhoz, hogy ne kelljen sokat feláldozni az program összetettsége és integritásának oltárán.
24.
24.
Slaydo
Mostanában Warhammert olvasok.Warhammer Démonvadász,Warhammer 40,000 A Háború Hajnala,WH40,000 Ébredés,WH40,000Első és Egyetlen.
23.
23.
Slaydo
#21: De ez már 5 éve volt.
22.
22.
The Lone Drow
#20: Az biztos, de a második is jó még (történeti szenpontból második, írás szempontjából viszont első). De, ha remek könyveket akarsz olvasni az FR világában, Paul S. Kempet ajánlom. Habár az első trilógiája még gyengébb, de az Alkonyháború trilógiával hatalmasat alkotott.
21.
21.
Slaydo
#19: Ha jól emlékszem az első 7 kötetet olvastam Dirzzt legendájából és mind nagyon tetszett.
20.
20.
Elyas
#18: hát igen nekem az 1. 6 rész nagyon tetszett, illetve a zsoldosok trilógia de a többi nem jött át annyira...

és amugy történetileg az 1. 3 rész hatalmasat alkottot szóval azért vannak elvárásaim :D (persze magyarul ugyse lesz leforditva angolul meg nem nagyon tudok szal :)
)
19.
19.
Elyas
#15: nem csak a trilogiát hanem a pap ciklust és az összes Drizzt rész a Két Kardig(az átmenetek alcímmel ellátott sorozatot is el fogom olvasni :D) melyik a kedvenc részed?
18.
18.
The Lone Drow
#15: Sajnos nem csak egy trilógia van belőle, ez a baj. Nekem egy híján meg van mind, ami magyarul megjelent, de az utóbbi kettő szinte olvashatatlan. Szóval én történetben sem várok semmit ettől a játéktól.
17.
17.
Slaydo
#11: Nekem is a Fable jutott eszembe erről a videóról.Egyébként még jó hogy MMO szerű mert MMO-nak készült eredetileg.
16.
16.
LtK
#9: Most nagyon okosnak érzed magad gondolom. Arról viszont megfeledkeztél, hogy az még nagyobb hülyeség és gyökérség, azért lebaszni valakit mert tetszik neki egy játék. Sajnos nem lehet mindenki ilyen nagyon tájékozott szakértő mint egyes hozzád hasonló szép példányok =S Attól még nem él szatyorban és nem szemellenzővel jár a világban, hogy nem ismeri a létező összes ilyen játékot , és nem ismeri a játékmechanikájukat.
Engem is nagyon megfogott ez a videó, szerintem is nagyon tetszetős cucc. Menj akkor játsz a csodálatos keleti Blade and Soul-al, ne itt próbálj okoskodni, nem áll jól.
15.
15.
Slaydo
#14: Akkor gondolom te is olvastad a Dirzzt trilógiát.
#9 Leírhattad volna rövidebben is hogy nem tetszik azt is megértette volna mindenki.
14.
14.
Elyas
nagyon várom ezt a gamet.... biztos hogy assassin leszek... nem igazán azért tetszik mert újjat mutat be(vagy csak különbőző játékokból szed ki részeket) hanem a világjára vagyok kiváncsi. Salvatore könyveit nagyon szeretem szóval.... Csak az lenne a kívánságom hogy bárcsak lennének benne kaszák bár arra ott a Darksiders
13.
13.
Dragonborn
Ütősnek tűnik God of War feeling egy Skyrim féle nyilt világban, de azért nem hiszem, hogy bármelyikkel is fel fog érni.
12.
12.
lackosor6
Az elmúlt egy év tükrében én úgy gondolom, hogy elég aggasztó egy játék, ha ekkora hype lengi körül! (lásd: SpaceMarine, Dirt3, LotR stb.)
11.
11.
Cuppak
Amúgy nagyon Fable szerű + az tetszik a játékban hogy MMO szerű.. több száz órát biztos belelehet tenni.
10.
10.
Cuppak
Nagyon várom, már elő is van rendelve. Assasin leszek 100%! Nagyon cool!
9.
9.
Necreon
#1: Megmondanád kérlek ebben mi a zseniális? Mortal Kombat, Street Fighter, Tekken, a juggle rendszert mind használja, ez annak egy kis részét kivágta. A többi random buttonmash.

Jó jó de ilyen stílusban még nem volt. Micsoda? Devil May Cry 1-2-3-4, Legacy of Kain: Soul Reaver 1-2-Defiance +millió PS2-es játék csak a híresebbek közül, mai játékok közül pl. Darksiders?

Jó jó de ez RPG. A keleti MMO-k két éve a nontarget kombó alapú harcmodellt használják és reklámozzák, már 2008-ban kint volt talán az első Blade and Soul trailer ami a mai napig SOKKAL többet tud mint ez a "feature bemutató" trailer-ben látható nulla.

Annyi az egész hogy aki eddig egy szatyorban élt és a szénné hype-olt dolgok jutnak el csak hozzá mert szemellenzővel jár a világban, azok most felfedezték hogy jé, ilyen is van. Semmi zseniális nincs ebben, a szó puszta használata egy ilyen videónál eleve felér a Hello Kitty-be filozófiai magasságokban szálló elméletek belemagyarázásához. Pontosan, amire gondolsz, hülyeség.
8.
8.
The Lone Drow
#6: Igen, a stealth pl. egészen tetszetős, de ez az íjászat meg a pajzs megoldás valahogy hiteltelenné teszi számomra az egészet. Maradok a Skyrim-nál :)
7.
7.
Seaxa
Egy pöppet mintha egy feltupírozott wowot oltottak volna dmc, be de nagyon bejövős. Szerintem nem gond ha a klasszikus felépítés mellett néha újragondolnak valamit. Bár a grafika nekem elég meseszerű. Minden esetre kíváncsi leszek rá :D
6.
6.
Mortis
#4: Én is így érzek, csak már az első trailer óta. Úgy is fogalmazhatnék, hogy ez már nagyon high. :)
5.
5.
AnimeWarlord
Illidan pengékre csorog a nyálam.
4.
4.
The Lone Drow
Nem lenne alapvetően gondom ezzel a játékkal, de vannak olyan dolgok, amiket nem bírok megemészteni, ez nem nekem készül. Pedig reménykedtem az elején...
3.
3.
metercsiken
Nem rosz, bár néhány hibát azért lehet látni! "-,-"
Remélem ezeket majd kijavítják?

A harcok viszont szerintem élvezhetőek lesznek, kicsit olyan mintha ez egy amolyan "verekedős" játék lenne.
2.
2.
Wareth
Ezt muszáj lesz kipróbálnom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...