A munka ünnepén jön a Dragon's Dogma

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 25.
  • Megjelenés
Link másolása
A Capcom végre bejelentette minden idők egyik legfurcsább akció-RPG-jének a megjelenési dátumát. Tavasszal vívhatunk epikus csatákat a gigantikus főellenfelekkel, hangulat terén pedig igazán beteg alkotással van dolgunk. Főleg, ha bevonjuk a cimboráinkat is a kalandba.

A Capcom képtelen tartani azt a szándékát, miszerint minden régióban egyszerre küldi boltokba a Dragon's Dogmát, helyette lépcsőzetesen jelenteti azt meg. A PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra érkező akció-RPG elsőként az Egyesült Államokban startol el március 27-én, míg Európába május 1-jén érkezik. Kishazánkban ez a nap ugye munkaszüneti nap, így jó eséllyel csak május 2-án kérhetjük kedvenc szoftveresünktől.

Azon kívül, hogy a Dragon's Dogma hangulata teljesen elképesztő, egészen egyedi online lehetőségeket tartogat. A játékos három csatlóst idézhet meg maga mellett, akiket irányíthat a mesterséges intelligencia, de akár az interneten keresztül is toborozhatunk kollégákat. Részletes taktikát állíthatunk fel, de mi magunk is kreálhatunk követőket.

A játék erősen hasonlít a Monster Hunterekre és a Dark Soulsra is, ha az ígéretes hentelős címek között keresgélsz, jó helyen jársz.

7.
7.
boxgamer12
Van egy elvem! A jó RPG PC-n van :D Vagyis PC-n jó rpg vel játszani sztem!! Legalábbis nekem konzolon fura ! De ennyit a capcomról!
6.
6.
LtK
Nekem is nagyon úgy rémlett, hogy jön pc-re =S Pedig ez nagyon ütősnek ígérkezik.
5.
5.
keiji maeda
nagyon várós game. nem tudja valaki 2 player mód lesz benne ? splitscreen ?
4.
4.
Lordnekroseth
MI A FASZ? nem úgy volt, hogy ez pc re is jön? HÁT FASZOMBA ROHADJANAK MEG !
3.
3.
Dark_Temptation
csak ne csesszék el! élek halok az ilyen játékokért :)
2.
2.
Garfartix
Nyomorék Capcom, semmit nem adnak PCre.
1.
1.
metercsiken
Nekem bejönnek az e fajta játékok.
Remélem jól összerakják majd!?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...