Yakuza: Dead Souls - bemutatkoznak a főszereplők

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 4.
  • Videó
Link másolása
Új trailer érkezett a Yakuza legújabb epizódjáról, amiben a játék főszereplőit ismerhetjük meg. Beható találkozásra nem kell számítani, Goro Majima, Kazuma Kiryu, Shun Akiyama és Ryuji Goda csak néhány másodpercre tűnnek fel, de aki játszott korábban Yakuza-játékkal, úgyis látta már őket eleget.

A Yakuza: Dead Souls Japánban Of the End alcímmel jelent meg még júniusban, hozzánk, Európába és az Egyesült Államokba jövő márciusban érkezik - természetesen kizárólag PlayStation 3-ra. Ahogy az alábbi trailerből is kiderül, nem igazi folytatást tisztelhetünk a Dead Souls személyében, a spin-off a trendnek megfelelően zombiinvázióval szórakoztatja a nagyérdeműt.

5.
5.
zola2000
#4: Pedig az tényleg érdekes, hogy nyugaton a játékok 90%a multiplatform (tehát ha nincs is pcre, akkor is legalább két konzolon van), míg Japánban a játékok 90%a egy konzolon exkluzív.

pcre (ami nem CapCom) néhány kisebb indie japán játékot lehet kapni errefelé, keress rá a steamen, hogy carpe fulgur, meg rockin' amdroid a kiadóknál ha érdekel, nem közelítik meg a konzoljátékaik szintjét, de vannak érdekes ötletek pl a recettearban (ami 100ezer pédány felett fogyott angolul pcre!)

ami még keleti pcn azok a koreai MMOk ^^
4.
4.
venoom
3.
3.
zola2000
Ez sajnos csak ps3ra lesz. az összes eddigi yakuza is csak PSekre volt, aminek nem tudom mi értelme van, igazán lehetne multiplatformként mindenre.
1.
1.
zola2000
Ez a zombis mellékág nem tudom mennyire illik a sorozathoz, de szerintem nem, még jó hogy készül mellette a normális Yakuza 5 is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...