Yakuza: Dead Souls - bemutatkoznak a főszereplők

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 4.
  • Videó
Új trailer érkezett a Yakuza legújabb epizódjáról, amiben a játék főszereplőit ismerhetjük meg. Beható találkozásra nem kell számítani, Goro Majima, Kazuma Kiryu, Shun Akiyama és Ryuji Goda csak néhány másodpercre tűnnek fel, de aki játszott korábban Yakuza-játékkal, úgyis látta már őket eleget.

A Yakuza: Dead Souls Japánban Of the End alcímmel jelent meg még júniusban, hozzánk, Európába és az Egyesült Államokba jövő márciusban érkezik - természetesen kizárólag PlayStation 3-ra. Ahogy az alábbi trailerből is kiderül, nem igazi folytatást tisztelhetünk a Dead Souls személyében, a spin-off a trendnek megfelelően zombiinvázióval szórakoztatja a nagyérdeműt.

5.
zola2000
#4: Pedig az tényleg érdekes, hogy nyugaton a játékok 90%a multiplatform (tehát ha nincs is pcre, akkor is legalább két konzolon van), míg Japánban a játékok 90%a egy konzolon exkluzív.

pcre (ami nem CapCom) néhány kisebb indie japán játékot lehet kapni errefelé, keress rá a steamen, hogy carpe fulgur, meg rockin' amdroid a kiadóknál ha érdekel, nem közelítik meg a konzoljátékaik szintjét, de vannak érdekes ötletek pl a recettearban (ami 100ezer pédány felett fogyott angolul pcre!)

ami még keleti pcn azok a koreai MMOk ^^
3.
zola2000
Ez sajnos csak ps3ra lesz. az összes eddigi yakuza is csak PSekre volt, aminek nem tudom mi értelme van, igazán lehetne multiplatformként mindenre.
1.
zola2000
Ez a zombis mellékág nem tudom mennyire illik a sorozathoz, de szerintem nem, még jó hogy készül mellette a normális Yakuza 5 is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...